Van micro tot macro

In de werkplaats hebben we alle nodige apparatuur voor het vervaardigen van onderdelen. Wij verwerken een grote diversiteit aan plaatwerk en zijn op las-gebied eveneens van alle markten thuis. U kunt ook voor orbitaal lassen bij ons terecht.

Voor kleine, specialistische onderdelen beschikken we over precisieapparatuur. Maar de ‘historische’ afmetingen van de werkplaats bieden ook volop ruimte voor producten en projecten met buitengewone afmetingen in plaatwerk en constructie.

Bij Machinefabriek Geurtsen beschikken we over een groot aantal kwaliteitsmachines. U vindt hier een overzicht van onze machinesWij laten u graag kennismaken met onze mogelijkheden op het gebied van plaatwerk en constructie.

Thuis in plaatwerk en constructie

Geurtsen kan ook op het gebied van plaatwerk en constructie méér voor u betekenen. Onze constructie- en plaatwerkers en ons goed geoutilleerde machinepark staan u ter beschikking voor bijvoorbeeld omkastingen, afschermingen, trappen, bordessen en andere complete constructies. In zowel staal, RVS als aluminium kunnen onze ervaren vakmensen u ondersteunen met montage en plaat- en constructiewerk. Wij zijn ISO 9001 en VCA gecertificeerd en beschikken eveneens over het ISO 3834-2 en NEN-EN 1090 certificaat.

Plaatwerk en Constructie


Overige specialismen

Niet alleen plaatwerk en constructie behoren tot ons specialismen. Ook onderstaande werkzaamheden voeren we uit:

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van plaatwerk en constructie. Bel 0570-621159 voor meer informatie of vul ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst.
Maak een afspraak met onze plaatwerk en constructie specialist

Engineering

Zoekt u een partner die u ondersteunt bij complexe technische projecten?

Onze klanten

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?