Sterk in montage en detachering

Onze monteurs bouwen met grote zorg en deskundigheid de complete machines. Ze verzorgen de gehele montage. Zowel werktuigbouwkundig als elektronisch en besturingstechnisch levert Machinefabriek Geurtsen stekkerklare machines en installaties, in veel gevallen bedrijfsklare montage op locatie.

Ook wanneer u behoefte heeft aan detachering of technische specialisten voor langere termijn wilt hebben dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op basis van bepaalde of onbepaalde tijdsduur kunnen we onze deskundigen uit verschillende disciplines bij u detacheren, uiteraard in het bezit van een VCA certificaat.

Flexibele expertise
Met hun ervaring en expertise sluiten de technische medewerkers van Machinefabriek Geurtsen naadloos aan op uw eigen Technische Dienst. Wilt u zo’n vakman detacheren, zodat u on-site beschikt over de technische kwaliteiten en tevens flexibiliteit in uw organisatie houdt? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden op het gebied van montage en detachering. Bel 0570 – 621 159 voor meer informatie of vul ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst.
Maak een afspraak met onze specialist

Voor montage en detachering kunt u terecht bij Machinefabriek Geurtsen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Overige specialismen
Niet alleen montage en detachering behoren tot ons specialismen. Ook onderstaande werkzaamheden voeren we uit:

Engineering

Zoekt u een partner die u ondersteunt bij complexe technische projecten?

Onze klanten

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?