Verscheidenheid aan bewerkingen

Bij Machinefabriek Geurtsen beschikken we over een groot aantal CNC draai- en freesbanken voorzien van beladingsrobots en vele NC draai-, frees-, slijp- en boormachines. Met deze mogelijkheden voor machinale bewerking en de deskundigheid van onze specialisten kunnen we een grote verscheidenheid aan bewerkingen voor u uitvoeren. Afmeting en complexiteit van de benodigde machinale bewerkingen vormen geen belemmering. Gekalibreerde en beheerde meetinstrumenten waarborgen de perfecte maatvoering.


Materialen en onderdelen
Onze vakmensen kunnen u ondersteunen met een veelheid aan materialen en onderdelen voor alle mogelijke toepassingen. Altijd met een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding. Wij denken op niveau met u mee over de mogelijkheden om optimale resultaten te behalen binnen uw productiesystemen.

Machinefabriek Geurtsen beschikt over een groot aantal kwaliteitsmachines. U vindt hier een overzicht van onze machines. Wij laten u graag kennismaken met de mogelijkheden op het gebied van machinale bewerking.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden op het gebied van machinale bewerking. Bel 0570 – 621 159 voor meer informatie of vul ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst.
Maak een afspraak met onze specialist

Geurtsen in vogelvlucht

Voor machinale bewerking kunt u terecht bij Machinefabriek Geurtsen. Onze vakmensen kunnen u ondersteunen met een veelheid aan materialen en onderdelen voor alle mogelijke toepassingen.
Overige specialismen
Niet alleen plaatwerk, constructie en machinale bewerking behoren tot ons specialismen. Ook onderstaande werkzaamheden voeren we uit:

Engineering

Zoekt u een partner die u ondersteunt bij complexe technische projecten?

Onze klanten

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?