Eigen engineering in huis 

Voor engineering en tekenwerk kunt u terecht bij Machinefabriek Geurtsen. Onze technisch tekenaars en engineers maken van elke technische uitdaging een succes. Het ontwerpen en vervaardigen van machines is een specialisme dat inzicht en vakmanschap vergt. Daarom hebben we een eigen, technische ontwerpafdeling. Een team ervaren engineers en technisch tekenaars denkt op niveau met u mee en gaat graag een complexe technische uitdaging voor u aan.


Multifunctionele grijper voor op een robotarm - Engineering - Machinefabriek Geurtsen


Exclusiviteit 

Exclusiviteit voor onze klanten staat bij ons centraal. Producteigenschappen en technische oplossingen die specifiek voor u zijn ontwikkeld blijven desgewenst voor u als klant gereserveerd.

Engineering - Machinefabriek Geurtsen - Technisch tekenaars


Techniek in beeld 

De basis van elk project begint aan de ontwerptafel. De afgelopen jaren hebben we veel geïnvesteerd in engineering en automatisering. Het resultaat is een engineeringafdeling die complexe projecten voor u kan ontwerpen en in beeld brengt. Engineering en tekenen, alles in 3D. Ook hebben wij een moderne en veelzijdige industriële 3D metaal printer tot onze beschikking. Voor onze ervaren en praktische engineers vormt ieder complex technisch probleem een uitdaging! Ons streven? De beste oplossing voor uw probleem realiseren. Wij werken transparante en betrekken u als klant bij onze oplossingen, onder andere door tussentijdse ontwerpbeoordelingen. Zo volgt u nauwgezet het ontstaan van de oplossing. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Luchttechniek - Afvulmachine chocolade eieren - Machinebouw op maat - Machinefabriek Geurtsen.png


Overige specialismen

Niet alleen engineeren en machinebouw op maat behoren tot ons specialismen. Ook voor de volgende zaken kunt u bij ons terecht:


Meer weten over engineering?

Wij laten u graag kennismaken met de mogelijkheden van engineering. Bel 0570-621159 voor meer informatie of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Maak een afspraak met onze specialist

Engineering

Zoekt u een partner die u ondersteunt bij complexe technische projecten?

Onze klanten

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?