Engineering

Ons team ervaren engineers en technisch tekenaars denkt op ieder niveau met u mee en gaat elke complexe technische uitdaging graag voor u aan.

Plaatwerk & Constructie

Onze constructie- en plaatwerkers en ons goed geoutilleerde machinepark staan u ter beschikking voor montage en plaat- en constructiewerk.

Machinale bewerking

Bij Machinefabriek Geurtsen beschikken we over alle mogelijkheden voor machinale bewerking, waaronder 3D metaal printen. Inclusief ervaren specialisten!

Montage & Detachering

Onze technische specialisten verzorgen turnkeyprojecten en kunnen ook voor langere termijn bij u in de organisatie worden gedetacheerd.


Wij zijn trots op ons werk!

Bij Machinefabriek Geurtsen zijn we trots op ons werk. Dat mag ook wel, want al sinds 1926 zijn wij een deskundige, enthousiaste en door onze klanten gewaardeerde partner op het brede gebied van engineering, machinebouw, constructiewerk, service en advisering.

Om u ook in beeld een indruk te geven van onze fabriek, machines, faciliteiten, mensen en mogelijkheden hebben we een 360 graden film gemaakt. Zo kunt u ervaren hoe het is om ‘rond te lopen’ in onze fabriek. Zet een Virtual Reality-bril op of beweeg met uw mobiel en krijg zo een driedimensionaal beeld van ons bedrijf. Klik op ‘play’ en maak kennis met Machinefabriek Geurtsen!

Onze klanten

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?