Machines voor de voedingsmiddelenindustrie

Machinefabriek Geurtsen ontwerpt, produceert, monteert en onderhoud speciaalmachines op maat voor diverse branches, waaronder de voedingsmiddelenindustrie. De speciaalmachines kunnen u helpen het productieproces van voedingsmiddelen efficiënter te maken. Extrusiemachines, doseermachines, vormmachines, verpakkingsmachines, CIP systemen, ontnesters of pelletiseeroplossingen, Geurtsen levert het allemaal.


Machinefabriek Geurtsen beschikt over alle mogelijke disciplines om voor u een machine te ontwikkelen en te produceren. Onze afdeling engineering bestaat uit een team van 35, projectleiders, engineers en programmeurs die voor u klaar staan om elke vraagstuk te vertalen naar een volwaardige duurzame productiemachine.

Naast voldoende ontwikkelcapaciteit beschikken we over een compleet ingerichte machinefabriek. Bestaande uit de afdelingen verspaning, constructie, montage en service & onderhoud. De gehele machine van idee tot concept, van engineering tot productie maar ook van montage tot service en onderhoud van de machines verzorgen we vanuit onze fabriek in Deventer.

Neem gerust contact met ons wanneer u opzoek bent naar een machine voor de:

  • Zuivelindustrie
  • Brood & Banketindustrie
  • Aardappel, groente en fruit industrie
  • Vleesverwerkende industrie
  • Visverwerkende industrie

Machines in de voedingsmiddelenindustrie - Multivack vulmachine - Foodmachines - Machinefabriek Geurtsen

Machines in de voedingsmiddelenindustrie - Ontwikkeling en engineering van machinebouw - Machinefabriek Geurtsen
Machines in de voedingsmiddelenindustrie - Oxipack Phillips - Speciaalmachines - Machinefabriek Geurtsen.png

Gallery foodmachines 

Ook opzoek naar een leverancier voor uw machines voor de voedingsmiddelenindustrie

Bekijk hier onze gallery foodmachines om een indruk te krijgen van een deel van de machines die we hebben gemaakt voor de voedingsmiddelenindustrie.

Bekijk onze foodmachines

Meer weten over machines in de voedingsmiddelenindustrie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Machinefabriek Geurtsen wat betreft machines in de voedingsmiddelenindustrie? Bel dan: 0570-621159, mail ons op info@mfgeurtsen.nl of vul ons contactformulier in. Wij horen graag van u.

Contact
Machines in de voedingsmiddelenindustrie - Ontwikkeling en engineering van machinebouw - Paaseitjesmachine - Machinefabriek Geurtsen

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?