Medewerker uitgelicht: Job van Emmerik

Medewerkers aan het woord - Job van Emmerik - Machinefabriek Geurtsen

Medewerker uitgelicht:

 

Bij Geurtsen zijn we goed in ‘speciaal machinebouw’. Samen met ruim 135 kundige collega’s ontwerpen én maken we doordachte oplossingen voor complexe vraagstukken van klanten.

Benieuwd hoe we dat doen?  Lees de ervaring van Job van Emmerik: Projectleider

 

“Mijn naam is Job van Emmerik. 6 maanden geleden begon ik als projectleider bij Geurtsen.

Mijn loopbaan startte in de wereld van de live communicatie: ongeveer 8 jaar had ik een bedrijf in grootformaat printwerk. Ook heb ik als projectmanager en productie coördinator gewerkt bij twee standbouwbedrijven. Via uitzendbureau ‘Erick.’ (onderdeel van de Geurtsen Groep) kwam mijn huidige functie voorbij. Dit sluit perfect aan op wie ik ben en wat ik kan.

 

Mijn werkzaamheden bij Geurtsen?

Ik ben projectleider voor 1 van de grotere accounts. Samen met een team van engineers en verkoop doen we alles voor een goed resultaat voor de klant. Mijn taak is vooral om alle afdelingen goed op elkaar afgestemd te krijgen. De vele acties hangen allemaal met elkaar samen: hoe beter dit loopt des te prettiger is het voor alle collega’s én voor de klant.

 

Waarom ik juist bij Geurtsen werk?

De omgang binnen de groep is erg gemoedelijk. Ik heb veel collega’s wat mijn werk heel afwisselend maakt én ik leer ontzettend veel qua techniek. 

Als projectleider ben je afhankelijk van de input van anderen. Het is aan mij om het grote plaatje te overzien. Dat lukt niet zonder goede input van iedereen die meewerkt aan de projecten. Mijn mooie uitdaging. Daarnaast krijg ik veel vrijheid en ruimte om mijn werk te doen zoals ik denk dat het goed is.  Dat is erg fijn werken!”


   

Kijk op werkenbijgeurtsen.nl voor onze vacatures


Job van Emmerik - Machinefabriek Geurtsen

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?