Medewerker uitgelicht: Jeroen Obdeijn

Medewerkers aan het woord - Jeroen - Machinefabriek Geurtsen

Medewerker uitgelicht:

 

Bij Geurtsen zijn we goed in ‘speciaal machinebouw’. Samen met ruim 135 kundige collega’s ontwerpen én maken we doordachte oplossingen voor complexe vraagstukken van klanten.

Benieuwd hoe we dat doen?  Lees de ervaring van Jeroen: Magazijnbeheerder

 

“Mijn naam is Jeroen Obdeijn. 41 jaar geleden begon ik hier als vakantiewerker. In 1982 ben ik afgestudeerd op de MTS. Ik kwam in vaste dienst als buitendienst monteur. Door de jaren heen had ik diverse functies:  buitendienstmonteur, tekenaar, werkvoorbereider en meewerkend voorman.

 

Mijn werkzaamheden bij Geurtsen?

Als Magazijnbeheerder ben ik verantwoordelijk voor de voorraad, ontvangst en uitgifte en het laden en lossen van goederen. Het laden en lossen gebeurt vaak met de heftruck en moet zorgvuldig gebeuren. Na de levering vindt controle plaats en worden de producten intern op de juiste plek verdeeld. Ook verzorg ik de Persoonlijke Beschermingsmiddelen en de werkkleding voor mijn collega’s.


Gereedschapsbeheer en de planning van de bedrijfsauto’s zijn ook taken die bij mijn functie horen. Van elk stuk gereedschap houd ik bij wie het meeneemt en op welke plek het gebruikt wordt (intern of extern). Door middel van ons scan systeem weet ik ook of het weer netjes retour komt.

  

Waarom ik juist bij Geurtsen werk?

Ik hou van de verscheidenheid van de opdrachten en de gemoedelijke (familie) sfeer. Ook is er veel mogelijkheid tot doorgroeien en verandering van je functie. Dat is bij mijn loopbaan zeker gebleken!”

  

Kijk op werkenbijgeurtsen.nl voor onze vacatures


Jeroen Obdeijn - Machinefabriek Geurtsen.png

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?