Ontwikkelaar van | productiemachines

Modern machinepark

Als moderne machinebouwer beschikken we over machinepark met vele mogelijkheden op het gebied van reparatie, revisie en toelevering. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en krijgen volop mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen door opleidingen en bijscholing. Gecertificeerde lassers hebben zich toegelegd op plaat- en leidingwerk en uiteenlopende constructiewerken.


Machinebouw op maat

Geurtsen levert machinebouw op maat voor diverse branches. Als bouwer van speciaalmachines weten wij als geen ander dat complexe technische vraagstukken doelgerichte oplossingen vergen. Onze expertises komen samen in de oplevering van complete machines. Engineering, machinebouw en service en onderhoud van speciaalmachines vereist technische kennis, ervaring en vakmanschap. Ook het praktisch inzicht in de omstandigheden waaronder de machine zijn werk gaat doen is een voorwaarde voor succes. Bij Machinefabriek Geurtsen vindt u de mensen, de productiefaciliteiten én de specialismes die nodig zijn om u een optimaal effectieve oplossingen te kunnen bieden.


Alle technische services onder één dak

Machinefabriek Geurtsen is gespecialiseerd in de engineering, besturing en fabricage van speciaalmachines voor uiteenlopende industrieën en bouwt en ontwerpt daarnaast ook standaardmachines voor de levensmiddelenindustrie. Als machinebouwer bieden we een groot aantal technische services overzichtelijk onder één dak. 

Machinebouw op maat - Speciaalmachines - Machinefabriek Geurtsen

“U zoekt een partner die u ondersteunt bij complexe technische machinebouw projecten?”

Speciaal machinebouw | Ambacht sinds 1926

Toen oprichter Geurtsen in 1926 zijn haardensmederij annex constructiewerkplaats oprichtte kon hij nog niet vermoeden dat het familiebedrijfje zou uitgroeien tot een moderne machinefabriek met ruim 135 medewerkers, veel ....

Onze klanten

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?