Machinebouw op maat

Wij bieden onze klanten doelgerichte oplossingen voor complexe technische vraagstukken

Machinebouwer

Machinebouwer op maat
Op zoek naar een professionele en ervaren machinebouwer? Machinefabriek Geurtsen ontwerpt en bouwt machines op maat. Kwaliteit en klantgerichtheid staan hierbij voorop.

De aanpak van Machinefabriek Geurtsen
Wij luisteren naar uw wensen en eisen. Met onze technische expertise en ervaring benaderen we elk probleem met de grootste zorgvuldigheid. Dit alles heeft als resultaat een passende, persoonlijke oplossing. We streven daarnaast naar het realiseren van hoogwaardige producten. Als doorgewinterde machinebouwer creëren we machines die met succes hun werk doen. Dit bereiken we door ons vakmanschap, maar vooral door ons praktisch inzicht: van complexe technische vraagstukken krijgen wij energie! Een effectieve oplossing geeft ons voldoening. Wij stoppen pas als u tevreden bent.

Als machinebouwer bieden wij u:

  • Speciale machines
  • Expertise in turn-key machines
  • Tank- en apparatenbouw
  • Skidbouw
  • Een uitgebreid machinepark
  • Gecertificeerde kwaliteit ISO 9001:2008
  • Een breed pakket aan technische oplossingen.

Speciale machines & turn-key projecten
Wij hebben een ruime expertise in het ontwerpen en bouwen van speciale machines. Bijvoorbeeld voor de levensmiddelen-, grafische-, textielindustrie en apparatenbouw. Ook complete turn-key projecten, die tot in alle details aansluiten bij uw bedrijfsvoering, zijn onze specialiteit. Met het inleven in de eisen en behoeften van onze klanten en de realisatie van effectieve oplossingen hebben we veel ervaring opgedaan. Zo beschikken we over de kennis en faciliteiten om machines te vervaardigen die in alle opzichten voldoen aan de eisen die in de productieomgeving van onze klanten worden gesteld.

Wilt u meer weten welke speciaal machines we hebben gemaakt? Kijkt u dan op onze portfolio. Ook kunt u contact met ons op via 0570-621159. Wij vertellen u graag meer.

Tank- en apparatenbouw
Machinefabriek Geurtsen maakt een aantal producten in eigen beheer, waaronder onder meer tanks en afsluiters. Ook heeft Geurtsen de gespecialiseerde faciliteiten om mengers, drogers en bolsegmentkleppen voor bijvoorbeeld de farmaceutische en fijn chemische industrie te vervaardigen. Daarnaast hebben we diverse procesinstallaties gefabriceerd op het gebied van apparatenbouw en biogas.

Wilt u meer weten over tank- en apparatenbouw? Kijkt u dan op onze portfolio. Ook kunt u contact met ons op via 0570-621159. Wij zijn u graag van dienst.

Wij zijn de machinebouwer met de beste oplossingen, producten en service. Interesse? Bel 0570 – 621 159 of stuur ons contactformulier in. We horen graag van u.

Machinebouwer nodig?

Onze klanten

Machinefabriek Geurtsen maakt waar wat zij beloven en heeft daarom het vertrouwen van Teijin Aramid. Wij zijn erg te spreken over het meedenken tijdens de ontwerpfase, het tijdig opleveren van projecten en bijbehorende documentatie en de geleverde kwaliteit. De hands-on mentaliteit van de montageleider en de monteurs vinden wij erg plezierig.

Ronny Lasker, Teijin Aramid

Machinefabriek Geurtsen heeft kennis van onze processen en systemen en denkt mee om ons proces te verbeteren en te optimaliseren. Ze hebben alle disciplines in huis om ons op een goede wijze te kunnen bedienen.

Alwin Spenkelink, Ben & Jerry Hellendoorn

Machinefabriek Geurtsen is voor ons een vertrouwde partij, waarvan we weten wat we aan ze hebben. Ze staan altijd klaar en leveren kwaliteit en high-end oplossingen.

Michel Hulsebos, Georg Fischer

Wij hebben al een jarenlange relatie met Geurtsen, die is ontstaan in de jaren 60. Voor ons is Machinefabriek Geurtsen een betrouwbare partij die sterk is in het ontwikkelen en fabriceren van machines. En voor ons specifiek zijn dat voornamelijk machines voor het bedrukken, bewerken, transporteren en verpakken van textiel. Ook voor onderdelen en reparaties hebben we aan Geurtsen een flexibele partner.

Mickel Reijntjes, Vlisco Netherlands B.V.

Verbufa is exclusief leverancier van machines en installaties van toonaangevende fabrikanten aan de voedingsmiddelenindustrie in de Benelux. Met Machinefabriek Geurtsen hebben wij een ideale partner gevonden om samen voor onze klanten te zorgen voor klantspecifieke oplossingen.

Mark Marrink, Verbufa

Met Machinefabriek Geurtsen hebben we korte lijnen. Ze levert direct vakkundige monteurs die in ons onderhoud kunnen meedraaien. Wel zo prettig en hierdoor zijn onze onderhoudskosten goed in de hand te houden.

Johnny Jochems, Stork Veco B.V.

Wij maken veelvuldig gebruik van de diensten en kennis van Machinefabriek Geurtsen. Vooraf spreken we het gespecificeerde werk door met ons aanspreekpunt. Hij zorgt ervoor dat voor het werk een offerte wordt opgesteld, dat alles gestructureerd verloopt in de realisatiefase en bewaakt hierin eveneens mede de kwaliteit van het geleverde werk. On-site wordt er met zorg en deskundigheid aan onze productie installaties gewerkt.

Paul Staring, Akzo Nobel Arnhem

Machinefabriek Geurtsen is een hoogwaardige technische partij, die ervaring heeft om met partijen van een andere discipline constructief samen te werken. De communicatie verloopt daarbij prettig en is transparant. Als opdrachtgever erg prettig dat projecten op een juiste wijze worden afgerond, ook onder hoge tijdsdruk.

William de Hesse, ESA

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?