Uw partner in modulebouw - Onbegrensde productie met oog voor kwaliteit

Machinefabriek Geurtsen onderscheidt zich door haar bewezen expertise in machinebouw en de beschikbaarheid van uitgebreide productiefaciliteiten sinds 1926. De fabriek is uitgerust met een modern machinepark en beschikt over vakkundig opgeleid personeel, wat zorgt voor zowel flexibiliteit als de capaciteit om complexe, seriematige modulebouw aan te pakken.

Geurtsen: Waar uw afzet groeit door onze productie capaciteit:

De productiecapaciteit bij Geurtsen is zeer uitgebreid; we beschikken over enkele tientallen CNC-bewerkingscentra, zoals draai- en freesbanken. We beschikken naast goed ontwikkelde machinefabrieken ook over een sterk ontwikkelde supply chain. Ons team bestaat uit 145 technische experts, waaronder gecertificeerde lassers en ervaren monteurs.

We maken ook gebruik van verschillende assemblagehallen die per project worden ingericht om te kunnen voldoen aan de gestelde capaciteitsvraagstukken.

Onze uitgebreide assemblagefaciliteiten en capaciteit stellen ons in staat om zelfs de meest uitdagende projecten te realiseren.

Bel ons of plan een afspraak in en deel je idee met ons!

Heb je nog geen uitgewerkt idee of wil je graag een idee met ons bespreken? Dat kan ook! Vul nu je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 5 bestanden uploaden.

Kwaliteit geborgd door project management

Geurtsen onderscheidt zich door het garanderen van hoge kwaliteit in haar productieprocessen, waarbij nadrukkelijk voldaan wordt aan de eisen die aan de producten gesteld worden. Dit omvat niet alleen het borgen van technische kwaliteit, maar ook het beoordelen en adequaat reageren op diverse projectrisico’s. 

Geurtsen gaat verder dan alleen het produceren van onderdelen; door middel van deskundig projectmanagement worden alle mogelijke risico’s vooraf in kaart gebracht om een vloeiend verloop van het project te waarborgen. Het personeel, dat over jarenlange kennis beschikt, samen met de pragmatische aanpak en de solide projectplanning waarborgen de kwaliteit en een betrouwbaar leverschema. Met certificeringen zoals ISO 9001, ISO 3834 en ISO 1090, biedt Geurtsen consistentie en betrouwbaarheid in elk project.

Als u op zoek bent naar meer informatie over modulebouw, kunt u ons E-Book over modulebouw downloaden.

"Bekijk onze video over modulebouw en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw doelen te bereiken"

Video afspelen

Onze werkwijze onder de loep

Bij Geurtsen volgen we een gestroomlijnde werkwijze om modules te realiseren. 

Het begint met een analyse van het technische vraagstuk en de benodigde modules. Zodra we het vraagstuk begrijpen, doen we een voorstel tot samenwerking.

Opvolgend stellen we een projectplan op waarin alle tappen van opdracht tot levering worden vastgelegd. Na goedkeuring van het plan gaan we over tot de werkvoorbereiding en verstrekken we duidelijke instructies aan de verschillende productieafdeling. We zorgen voor de inkoop van ruwe materialen en starten met de fabricage van de onderdelen. 

Eenmaal gefabriceerd, assembleren we de onderdelen volwaardige modules met aandacht voor detail. Vervolgens testen we de module op functionaliteit om ervoor te zorgen dat ze aan de gestelde eisen voldoen.

Tot slot, na succesvolle testen, verpakken we de modules en verzenden we naar de gewenste bestemming. Zo leveren we niet alleen kwalitatieve technische oplossingen, maar zorgen we ook voor een efficiënte en probleemloze ervaring voor onze klanten.

John Wiggerman

Begin vandaag nog met het transformeren van uw productie proces

Heeft u een specifieke uitdaging of wilt u meer weten over onze diensten? Onze specialisten staan klaar om u te helpen.

nl_NLNL

Wil je het E-Book over Modulebouw ontvangen?

Vul dan de onderstaande gegevens in:

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.