Een vernieuwend idee tot leven brengen?

Dat gaat een enorme investering worden! Althans, dat is dus vaak de gedachte. Waar je goed naar moet kijken is of de baten opwegen tegen de kosten. Hoe je dat van te voren kunt weten? Niet. Met onze krachtige R&D Engineering maken we van jouw ideeën en oplossingen wél realiteit! De risico’s, uitdagingen en kosten? Die borgen wij dan voor je.

Profiteer nu van onze krachtige R&D Engineering

Bij Geurtsen geloven we in de kracht van onderzoek en ontwikkeling om innovatieve oplossingen te creëren voor de uitdagingen van onze klanten. Onze engineering-experts werken nauw samen met klanten om hun behoeften te begrijpen en technologieën te ontwikkelen die aan die behoeften voldoen. Dat kunnen we dus ook voor jou doen!

Onze engineering-diensten omvatten het hele proces

Van concept en ontwerp tot prototyping en validatie. We hebben uitgebreide ervaring in verschillende sectoren en toepassingen, zoals: food, robotica, productie en chemie.

Geavanceerde technologie en ontwerptools

Onze experts maken gebruik van geavanceerde technologieën en ontwerptools om snel prototypes te ontwikkelen en te testen.

Korte time to market

We zijn in staat om de tijd tot de markt te verkorten en de kosten te verlagen, terwijl we tegelijkertijd innovatieve oplossingen leveren die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten.

Plan een afspraak in en deel je idee met ons

Heb je nu nog niet een uitgewerkt idee, maar wil je wel je idee tegen ons aanhouden? Dat kan ook! Vul nu je gegevens in.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 5 bestanden uploaden.

Investeren vanuit Proof of Concept.

Jouw idee of oplossing gaan we eerst toetsen op haalbaarheid. Vanaf het prille concept tot de laatste bout. Stap voor stap dus. Zo houden we grip op het hele traject van A tot Z en zorgen we voor een gecontroleerde manier van innoveren. En: hierdoor kunnen we jouw idee of oplossing écht testen, realiseren en faciliteren! Zeker, we hebben op het gebied van high tech ook alles in eigen huis. Van Artificial Intelligence tot data en van Machine Learning tot Digital Twin en Simulatie.

DSC09505 (1)-min

"Bekijk onze bedrijfsvideo en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw doelen te bereiken"

Video afspelen
DSC00019


Wij kijken er naar uit om met jou samen te werken en je ideeën tot leven te brengen.

Is jouw bedrijf op zoek naar betrouwbare R&D-engineering om producten en processen te verbeteren? Neem dan contact met ons op!

nl_NLNL