Gecertificeerd laswerk

Gecertificeerd laswerk

Gecertificeerd laswerk door Machinefabriek Geurtsen
Bij Machinefabriek Geurtsen kunt u terecht voor gecertificeerd laswerk. Ons las- en montagewerk is betrouwbaar en van hoge kwaliteit. We beschikken over vele lasmethode-kwalificaties voor zowel staal als RVS. On ze lassers zijn gecertificeerd voor een brede range aan lassen, lasprocessen en materiaalsoorten. Zo kunnen we vrijwel alle lassen onder keur uitvoeren met een notified body naar uw keuze. De lascertificaten worden periodiek verlengd.

De basis van kwaliteit
Machinefabriek Geurtsen is sinds 1929 uitgegroeid tot een moderne machinefabriek. Er werken meer dan 80 gekwalificeerde werknemers. Wij hebben ruime ervaring met lassen, van dunnen plaat tot dikwandige buis en dubbelwandige tanks.

De ervaring die wij hebben opgebouwd, ziet u terug in de kwaliteit van ons laswerk.

Specialisten in:
Wij hebben de beschikking over professionele en gecertificeerde lassers die de volgende bewerkingen kunnen uitvoeren:

  • Mig/mag lassen
  • Tig lassen
  • Elektrisch lassen
  • Autogeen lassen
  • Stift lassen voor staal, rvs en aluminium.

Vraag naar mogelijkheden
Wilt u informatie over gecertificeerd laswerk? We vertellen u er graag meer over en mogelijk kunnen wij iets voor u betekenen. Bel ons gerust op via 0570 – 621 159 of stuur ons contactformulier in.

Gecertificeerd laswerk nodig?

Onze klanten

Machinefabriek Geurtsen maakt waar wat zij beloven en heeft daarom het vertrouwen van Teijin Aramid. Wij zijn erg te spreken over het meedenken tijdens de ontwerpfase, het tijdig opleveren van projecten en bijbehorende documentatie en de geleverde kwaliteit. De hands-on mentaliteit van de montageleider en de monteurs vinden wij erg plezierig.

Ronny Lasker, Teijin Aramid

Machinefabriek Geurtsen heeft kennis van onze processen en systemen en denkt mee om ons proces te verbeteren en te optimaliseren. Ze hebben alle disciplines in huis om ons op een goede wijze te kunnen bedienen.

Alwin Spenkelink, Ben & Jerry Hellendoorn

Machinefabriek Geurtsen is voor ons een vertrouwde partij, waarvan we weten wat we aan ze hebben. Ze staan altijd klaar en leveren kwaliteit en high-end oplossingen.

Michel Hulsebos, Georg Fischer

Wij hebben al een jarenlange relatie met Geurtsen, die is ontstaan in de jaren 60. Voor ons is Machinefabriek Geurtsen een betrouwbare partij die sterk is in het ontwikkelen en fabriceren van machines. En voor ons specifiek zijn dat voornamelijk machines voor het bedrukken, bewerken, transporteren en verpakken van textiel. Ook voor onderdelen en reparaties hebben we aan Geurtsen een flexibele partner.

Mickel Reijntjes, Vlisco Netherlands B.V.

Verbufa is exclusief leverancier van machines en installaties van toonaangevende fabrikanten aan de voedingsmiddelenindustrie in de Benelux. Met Machinefabriek Geurtsen hebben wij een ideale partner gevonden om samen voor onze klanten te zorgen voor klantspecifieke oplossingen.

Mark Marrink, Verbufa

Met Machinefabriek Geurtsen hebben we korte lijnen. Ze levert direct vakkundige monteurs die in ons onderhoud kunnen meedraaien. Wel zo prettig en hierdoor zijn onze onderhoudskosten goed in de hand te houden.

Johnny Jochems, Stork Veco B.V.

Wij maken veelvuldig gebruik van de diensten en kennis van Machinefabriek Geurtsen. Vooraf spreken we het gespecificeerde werk door met ons aanspreekpunt. Hij zorgt ervoor dat voor het werk een offerte wordt opgesteld, dat alles gestructureerd verloopt in de realisatiefase en bewaakt hierin eveneens mede de kwaliteit van het geleverde werk. On-site wordt er met zorg en deskundigheid aan onze productie installaties gewerkt.

Paul Staring, Akzo Nobel Arnhem

Machinefabriek Geurtsen is een hoogwaardige technische partij, die ervaring heeft om met partijen van een andere discipline constructief samen te werken. De communicatie verloopt daarbij prettig en is transparant. Als opdrachtgever erg prettig dat projecten op een juiste wijze worden afgerond, ook onder hoge tijdsdruk.

William de Hesse, ESA

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?