farmaceutische industrie

Machinebouw voor de farmaceutische industrie

john wiggerman

John Wiggerman aan het woord

"Op maat gemaakte oplossingen voor uw chemische productielijn"

“Machinefabriek Geurtsen is een leverancier van op maat gemaakte machines voor de farmaceutische industrie. U bent op zoek naar een oplossing om uw productie lijn efficiënter te maken, of loopt tegen een probleem aan in de productie, maar kunt niet een standaard machine voor dit probleem vinden. Onze machines zijn ontworpen om aan de strikte eisen van de farmaceutische industrie te voldoen, waaronder de GMP-normen en FDA-regelgeving.”

Analyse Vraagstuk

Voordat we aan het project beginnen, willen we eerst graag kennismaken. Om opvolgend Hierna zullen we het vraagstuk grondig te analyseren en samen ideeën uitwisselen over mogelijke oplossingen.

Pre-
Engineering

Na het analyseren van het vraagstuk gaan we pre-engineeren. In deze fase gaan we de risico’s identificeren, bouwen we een test opstelling waarin we de gekozen technieken testen.

Engineering

Wanneer de technieken in de pre-engineering zijn gevalideerd, gaan we over naar de engineering fase. In deze fase wordt de machine tot in detail uitgewerkt en komen we tot een definitief ontwerp.

Productie

Na het evalueren van het definitieve ontwerp gaan we over naar de productiefase. Dit proces bestaat uit het selecteren van de juiste materialen, het assembleren van de onderdelen en het testen van de machine.

Installatie

Wanneer de machine is geassembleerd en getest, wordt deze geïnstalleerd bij u op locatie. In deze fase wordt de machine ook in bedrijf gesteld en worden de operators getraind.

Onderhoud & Service

Na installatie bieden we service en onderhoud aan om een betrouwbaar werking en lange levensduur van de machine te garanderen.

Samen bouwen we aan succes!

We werken nauw met u samen, vanaf de initiële brainstorm tot aan de uiteindelijke oplevering. Uw inbreng en specifieke kennis van de markt en het product zijn van onschatbare waarde voor de samenwerking, waardoor we gezamenlijk streven naar de beste oplossingen. Met uw diepgaande kennis en onze ervaring als machinebouwer, zorgen wij voor betrouwbare productiemachines die uw omzet en/of output vergroten.

Op maat gemaakte machines voor de farmaceutische industrie. John helpt u verder.

nl_NLNL