Plaatwerk en constructie

Onze gecertificeerde lassers zijn van alle markten thuis: van dunne plaat tot dikwandig leidingwerk

Ook thuis in plaatwerk en constructie

Geurtsen kan ook op het gebied van plaatwerk en constructie méér voor u betekenen. Onze constructie- en plaatwerkers en ons goed geoutilleerde machinepark staan u ter beschikking voor bijvoorbeeld omkastingen, afschermingen, trappen, bordessen en andere complete constructies. In zowel staal, RVS als aluminium kunnen onze ervaren vakmensen u ondersteunen met montage en plaat- en constructiewerk. Wij zijn ISO 9001 en VCA gecertificeerd en beschikken eveneens over het ISO 3834-2 en NEN-EN 1090 certificaat.

Van micro tot macro

In de werkplaats hebben we alle nodige apparatuur voor het vervaardigen van onderdelen. Wij verwerken een grote diversiteit aan plaatwerk en zijn op las-gebied eveneens van alle markten thuis. U kunt ook voor orbitaal lassen bij ons terecht.

Voor kleine, specialistische onderdelen beschikken we over precisie apparatuur. Maar de ‘historische’ afmetingen van de werkplaats bieden ook volop ruimte voor producten en projecten met buitengewone afmetingen in plaatwerk en constructie.

Bij Machinefabriek Geurtsen beschikken we over een groot aantal kwaliteitsmachines. U vindt hier een overzicht van onze machines. Wij laten u graag kennismaken met onze mogelijkheden op het gebied van plaatwerk en constructie.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van plaatwerk en constructie. Bel 0570 – 621 159 voor meer informatie of vul ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst.

Overige specialismen

Niet alleen plaatwerk en constructie behoren tot ons specialismen. Ook onderstaande werkzaamheden voeren we uit:

 

Engineering

Zoekt u een partner die u ondersteunt bij complexe technische projecten?

Onze klanten

Machinefabriek Geurtsen maakt waar wat zij beloven en heeft daarom het vertrouwen van Teijin Aramid. Wij zijn erg te spreken over het meedenken tijdens de ontwerpfase, het tijdig opleveren van projecten en bijbehorende documentatie en de geleverde kwaliteit. De hands-on mentaliteit van de montageleider en de monteurs vinden wij erg plezierig.

Ronny Lasker, Teijin Aramid

Machinefabriek Geurtsen heeft kennis van onze processen en systemen en denkt mee om ons proces te verbeteren en te optimaliseren. Ze hebben alle disciplines in huis om ons op een goede wijze te kunnen bedienen.

Alwin Spenkelink, Ben & Jerry Hellendoorn

Machinefabriek Geurtsen is voor ons een vertrouwde partij, waarvan we weten wat we aan ze hebben. Ze staan altijd klaar en leveren kwaliteit en high-end oplossingen.

Michel Hulsebos, Georg Fischer

Wij hebben al een jarenlange relatie met Geurtsen, die is ontstaan in de jaren 60. Voor ons is Machinefabriek Geurtsen een betrouwbare partij die sterk is in het ontwikkelen en fabriceren van machines. En voor ons specifiek zijn dat voornamelijk machines voor het bedrukken, bewerken, transporteren en verpakken van textiel. Ook voor onderdelen en reparaties hebben we aan Geurtsen een flexibele partner.

Mickel Reijntjes, Vlisco Netherlands B.V.

Verbufa is exclusief leverancier van machines en installaties van toonaangevende fabrikanten aan de voedingsmiddelenindustrie in de Benelux. Met Machinefabriek Geurtsen hebben wij een ideale partner gevonden om samen voor onze klanten te zorgen voor klantspecifieke oplossingen.

Mark Marrink, Verbufa

Met Machinefabriek Geurtsen hebben we korte lijnen. Ze levert direct vakkundige monteurs die in ons onderhoud kunnen meedraaien. Wel zo prettig en hierdoor zijn onze onderhoudskosten goed in de hand te houden.

Johnny Jochems, Stork Veco B.V.

Wij maken veelvuldig gebruik van de diensten en kennis van Machinefabriek Geurtsen. Vooraf spreken we het gespecificeerde werk door met ons aanspreekpunt. Hij zorgt ervoor dat voor het werk een offerte wordt opgesteld, dat alles gestructureerd verloopt in de realisatiefase en bewaakt hierin eveneens mede de kwaliteit van het geleverde werk. On-site wordt er met zorg en deskundigheid aan onze productie installaties gewerkt.

Paul Staring, Akzo Nobel Arnhem

Machinefabriek Geurtsen is een hoogwaardige technische partij, die ervaring heeft om met partijen van een andere discipline constructief samen te werken. De communicatie verloopt daarbij prettig en is transparant. Als opdrachtgever erg prettig dat projecten op een juiste wijze worden afgerond, ook onder hoge tijdsdruk.

William de Hesse, ESA

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?