Montage en Detachering

Wij bieden stekkerklare machines, installaties en bedrijfsklare montage op locatie

Sterk in montage en detachering

Onze monteurs bouwen met grote zorg en deskundigheid de complete machines. Ze verzorgen de gehele montage. Zowel werktuigbouwkundig als elektronisch en besturingstechnisch levert Machinefabriek Geurtsen stekkerklare machines en installaties, in veel gevallen bedrijfsklare montage op locatie.

Ook wanneer u behoefte heeft aan detachering of technische specialisten voor langere termijn wilt hebben dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op basis van bepaalde of onbepaalde tijdsduur kunnen we onze deskundigen uit verschillende disciplines bij u detacheren, uiteraard in het bezit van een VCA certificaat.

Flexibele expertise

Met hun ervaring en expertise sluiten de technische medewerkers van Machinefabriek Geurtsen naadloos aan op uw eigen Technische Dienst. Wilt u zo’n vakman detacheren, zodat u on-site beschikt over de technische kwaliteiten en tevens flexibiliteit in uw organisatie houdt? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden op het gebied van montage en detachering. Bel 0570 – 621 159 voor meer informatie of vul ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst.

Voor montage en detachering kunt u terecht bij Machinefabriek Geurtsen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Overige specialismen

Niet alleen montage en detachering behoren tot ons specialismen. Ook onderstaande werkzaamheden voeren we uit:

 

Engineering

Zoekt u een partner die u ondersteunt bij complexe technische projecten?

Onze klanten

Machinefabriek Geurtsen maakt waar wat zij beloven en heeft daarom het vertrouwen van Teijin Aramid. Wij zijn erg te spreken over het meedenken tijdens de ontwerpfase, het tijdig opleveren van projecten en bijbehorende documentatie en de geleverde kwaliteit. De hands-on mentaliteit van de montageleider en de monteurs vinden wij erg plezierig.

Ronny Lasker, Teijin Aramid

Machinefabriek Geurtsen heeft kennis van onze processen en systemen en denkt mee om ons proces te verbeteren en te optimaliseren. Ze hebben alle disciplines in huis om ons op een goede wijze te kunnen bedienen.

Alwin Spenkelink, Ben & Jerry Hellendoorn

Machinefabriek Geurtsen is voor ons een vertrouwde partij, waarvan we weten wat we aan ze hebben. Ze staan altijd klaar en leveren kwaliteit en high-end oplossingen.

Michel Hulsebos, Georg Fischer

Wij hebben al een jarenlange relatie met Geurtsen, die is ontstaan in de jaren 60. Voor ons is Machinefabriek Geurtsen een betrouwbare partij die sterk is in het ontwikkelen en fabriceren van machines. En voor ons specifiek zijn dat voornamelijk machines voor het bedrukken, bewerken, transporteren en verpakken van textiel. Ook voor onderdelen en reparaties hebben we aan Geurtsen een flexibele partner.

Mickel Reijntjes, Vlisco Netherlands B.V.

Verbufa is exclusief leverancier van machines en installaties van toonaangevende fabrikanten aan de voedingsmiddelenindustrie in de Benelux. Met Machinefabriek Geurtsen hebben wij een ideale partner gevonden om samen voor onze klanten te zorgen voor klantspecifieke oplossingen.

Mark Marrink, Verbufa

Met Machinefabriek Geurtsen hebben we korte lijnen. Ze levert direct vakkundige monteurs die in ons onderhoud kunnen meedraaien. Wel zo prettig en hierdoor zijn onze onderhoudskosten goed in de hand te houden.

Johnny Jochems, Stork Veco B.V.

Wij maken veelvuldig gebruik van de diensten en kennis van Machinefabriek Geurtsen. Vooraf spreken we het gespecificeerde werk door met ons aanspreekpunt. Hij zorgt ervoor dat voor het werk een offerte wordt opgesteld, dat alles gestructureerd verloopt in de realisatiefase en bewaakt hierin eveneens mede de kwaliteit van het geleverde werk. On-site wordt er met zorg en deskundigheid aan onze productie installaties gewerkt.

Paul Staring, Akzo Nobel Arnhem

Machinefabriek Geurtsen is een hoogwaardige technische partij, die ervaring heeft om met partijen van een andere discipline constructief samen te werken. De communicatie verloopt daarbij prettig en is transparant. Als opdrachtgever erg prettig dat projecten op een juiste wijze worden afgerond, ook onder hoge tijdsdruk.

William de Hesse, ESA

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?