Machinale bewerking

Met onze kwaliteitsmachines bieden wij de perfecte maatvoering

Verscheidenheid aan bewerkingen

Bij Machinefabriek Geurtsen beschikken we over een groot aantal CNC draai- en freesbanken voorzien van beladingsrobots en vele NC draai-, frees-, slijp- en boormachines. Met deze mogelijkheden voor machinale bewerking en de deskundigheid van onze specialisten kunnen we een grote verscheidenheid aan bewerkingen voor u uitvoeren. Afmeting en complexiteit van de benodigde machinale bewerkingen vormen geen belemmering. Gekalibreerde en beheerde meetinstrumenten waarborgen de perfecte maatvoering.

Materialen en onderdelen

Onze vakmensen kunnen u ondersteunen met een veelheid aan materialen en onderdelen voor alle mogelijke toepassingen. Altijd met een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding. Wij denken op niveau met u mee over de mogelijkheden om optimale resultaten te behalen binnen uw productiesystemen.

Machinefabriek Geurtsen beschikt over een groot aantal kwaliteitsmachines. U vindt hier een overzicht van onze machines. Wij laten u graag kennismaken met de mogelijkheden op het gebied van machinale bewerking.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden op het gebied van machinale bewerking. Bel 0570 – 621 159 voor meer informatie of vul ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst.

Geurtsen in vogelvlucht

Voor machinale bewerking kunt u terecht bij Machinefabriek Geurtsen. Onze vakmensen kunnen u ondersteunen met een veelheid aan materialen en onderdelen voor alle mogelijke toepassingen.

Overige specialismen

Niet alleen plaatwerk, constructie en machinale bewerking behoren tot ons specialismen. Ook onderstaande werkzaamheden voeren we uit:

 

Engineering

Zoekt u een partner die u ondersteunt bij complexe technische projecten?

Onze klanten

Machinefabriek Geurtsen maakt waar wat zij beloven en heeft daarom het vertrouwen van Teijin Aramid. Wij zijn erg te spreken over het meedenken tijdens de ontwerpfase, het tijdig opleveren van projecten en bijbehorende documentatie en de geleverde kwaliteit. De hands-on mentaliteit van de montageleider en de monteurs vinden wij erg plezierig.

Ronny Lasker, Teijin Aramid

Machinefabriek Geurtsen heeft kennis van onze processen en systemen en denkt mee om ons proces te verbeteren en te optimaliseren. Ze hebben alle disciplines in huis om ons op een goede wijze te kunnen bedienen.

Alwin Spenkelink, Ben & Jerry Hellendoorn

Machinefabriek Geurtsen is voor ons een vertrouwde partij, waarvan we weten wat we aan ze hebben. Ze staan altijd klaar en leveren kwaliteit en high-end oplossingen.

Michel Hulsebos, Georg Fischer

Wij hebben al een jarenlange relatie met Geurtsen, die is ontstaan in de jaren 60. Voor ons is Machinefabriek Geurtsen een betrouwbare partij die sterk is in het ontwikkelen en fabriceren van machines. En voor ons specifiek zijn dat voornamelijk machines voor het bedrukken, bewerken, transporteren en verpakken van textiel. Ook voor onderdelen en reparaties hebben we aan Geurtsen een flexibele partner.

Mickel Reijntjes, Vlisco Netherlands B.V.

Verbufa is exclusief leverancier van machines en installaties van toonaangevende fabrikanten aan de voedingsmiddelenindustrie in de Benelux. Met Machinefabriek Geurtsen hebben wij een ideale partner gevonden om samen voor onze klanten te zorgen voor klantspecifieke oplossingen.

Mark Marrink, Verbufa

Met Machinefabriek Geurtsen hebben we korte lijnen. Ze levert direct vakkundige monteurs die in ons onderhoud kunnen meedraaien. Wel zo prettig en hierdoor zijn onze onderhoudskosten goed in de hand te houden.

Johnny Jochems, Stork Veco B.V.

Wij maken veelvuldig gebruik van de diensten en kennis van Machinefabriek Geurtsen. Vooraf spreken we het gespecificeerde werk door met ons aanspreekpunt. Hij zorgt ervoor dat voor het werk een offerte wordt opgesteld, dat alles gestructureerd verloopt in de realisatiefase en bewaakt hierin eveneens mede de kwaliteit van het geleverde werk. On-site wordt er met zorg en deskundigheid aan onze productie installaties gewerkt.

Paul Staring, Akzo Nobel Arnhem

Machinefabriek Geurtsen is een hoogwaardige technische partij, die ervaring heeft om met partijen van een andere discipline constructief samen te werken. De communicatie verloopt daarbij prettig en is transparant. Als opdrachtgever erg prettig dat projecten op een juiste wijze worden afgerond, ook onder hoge tijdsdruk.

William de Hesse, ESA

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?