Engineering

Onze engineers maken van elke technische uitdaging een succes.

 

Engineering

Zoekt u een partner die u ondersteunt bij complexe technische projecten?

Eigen engineering in huis

Voor engineering en tekenwerk kunt u terecht bij Machinefabriek Geurtsen. Onze technisch tekenaars en engineers maken van elke technische uitdaging een succes. Het ontwerpen en vervaardigen van machines is een specialisme dat inzicht en vakmanschap vergt. Daarom hebben we een eigen, technische ontwerpafdeling. Een team ervaren engineers en technisch tekenaars denkt op niveau met u mee en gaat graag een complexe technische uitdaging voor u aan.

Techniek in beeld
De basis van elk project begint aan de ontwerptafel. De afgelopen jaren hebben we veel geïnvesteerd in engineering en automatisering. Het resultaat is een engineeringafdeling die complexe projecten voor u kan ontwerpen en in beeld brengt. Engineeren en tekenen, alles in 3D. Ook hebben wij een moderne en veelzijdige industriële 3D metaalprinter tot onze beschikking. Voor onze ervaren en praktische engineers vormt ieder complex technisch probleem een uitdaging!

Ons streven? De beste oplossing voor uw probleem realiseren. Wij werken transparante en betrekken u als klant bij onze oplossingen, onder andere door tussentijdse ontwerpbeoordelingen. Zo volgt u nauwgezet het ontstaan van de oplossing. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Exclusiviteit
Exclusiviteit voor onze klanten staat bij ons centraal. Producteigenschappen en technische oplossingen die specifiek voor u zijn ontwikkeld blijven desgewenst voor u als klant gereserveerd.

Wij laten u graag kennismaken met de mogelijkheden van engineeren. Bel 0570 – 621 159 voor meer informatie of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Geurtsen in vogelvlucht

Voor engineering en tekenwerk kunt u terecht bij Machinefabriek Geurtsen. Onze technisch tekenaars en engineers maken van elke technische uitdaging een succes.

Overige specialismen

Niet alleen engineeren en machinebouw op maat behoren tot ons specialismen. Ook voor de volgende zaken kunt u bij ons terecht:

 

Engineering

Zoekt u een partner die u ondersteunt bij complexe technische projecten?

Onze klanten

Machinefabriek Geurtsen maakt waar wat zij beloven en heeft daarom het vertrouwen van Teijin Aramid. Wij zijn erg te spreken over het meedenken tijdens de ontwerpfase, het tijdig opleveren van projecten en bijbehorende documentatie en de geleverde kwaliteit. De hands-on mentaliteit van de montageleider en de monteurs vinden wij erg plezierig.

Ronny Lasker, Teijin Aramid

Machinefabriek Geurtsen heeft kennis van onze processen en systemen en denkt mee om ons proces te verbeteren en te optimaliseren. Ze hebben alle disciplines in huis om ons op een goede wijze te kunnen bedienen.

Alwin Spenkelink, Ben & Jerry Hellendoorn

Machinefabriek Geurtsen is voor ons een vertrouwde partij, waarvan we weten wat we aan ze hebben. Ze staan altijd klaar en leveren kwaliteit en high-end oplossingen.

Michel Hulsebos, Georg Fischer

Wij hebben al een jarenlange relatie met Geurtsen, die is ontstaan in de jaren 60. Voor ons is Machinefabriek Geurtsen een betrouwbare partij die sterk is in het ontwikkelen en fabriceren van machines. En voor ons specifiek zijn dat voornamelijk machines voor het bedrukken, bewerken, transporteren en verpakken van textiel. Ook voor onderdelen en reparaties hebben we aan Geurtsen een flexibele partner.

Mickel Reijntjes, Vlisco Netherlands B.V.

Verbufa is exclusief leverancier van machines en installaties van toonaangevende fabrikanten aan de voedingsmiddelenindustrie in de Benelux. Met Machinefabriek Geurtsen hebben wij een ideale partner gevonden om samen voor onze klanten te zorgen voor klantspecifieke oplossingen.

Mark Marrink, Verbufa

Met Machinefabriek Geurtsen hebben we korte lijnen. Ze levert direct vakkundige monteurs die in ons onderhoud kunnen meedraaien. Wel zo prettig en hierdoor zijn onze onderhoudskosten goed in de hand te houden.

Johnny Jochems, Stork Veco B.V.

Wij maken veelvuldig gebruik van de diensten en kennis van Machinefabriek Geurtsen. Vooraf spreken we het gespecificeerde werk door met ons aanspreekpunt. Hij zorgt ervoor dat voor het werk een offerte wordt opgesteld, dat alles gestructureerd verloopt in de realisatiefase en bewaakt hierin eveneens mede de kwaliteit van het geleverde werk. On-site wordt er met zorg en deskundigheid aan onze productie installaties gewerkt.

Paul Staring, Akzo Nobel Arnhem

Machinefabriek Geurtsen is een hoogwaardige technische partij, die ervaring heeft om met partijen van een andere discipline constructief samen te werken. De communicatie verloopt daarbij prettig en is transparant. Als opdrachtgever erg prettig dat projecten op een juiste wijze worden afgerond, ook onder hoge tijdsdruk.

William de Hesse, ESA

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?