engineering

Van complex probleem naar betrouwbare automatisering

Ontwerp zonder titel (76)

Erik Hoekman aan het woord

"Engineering bij Geurtsen, van complex probleem naar betrouwbare automatisering"

“Bij Geurtsen geloven we in de kracht van onderzoek en ontwikkeling om innovatieve oplossingen te creëren voor de uitdagingen van onze klanten. Onze engineering-experts werken nauw samen met klanten om hun behoeften te begrijpen en technologieën te ontwikkelen die aan die behoeften voldoen. Dat kunnen we dus ook voor jou doen!

Onze engineering-diensten omvatten het hele proces

Van concept en ontwerp tot prototyping en validatie. We hebben uitgebreide ervaring in verschillende sectoren en toepassingen, zoals: food, robotica, productie en chemie.

Ontwikkel-traject

Jouw idee of oplossing gaan we eerst toetsen op haalbaarheid. Vanaf het prille concept tot de laatste bout. Stap voor stap dus. Zo houden we grip op het hele traject van A tot Z en zorgen we voor een gecontroleerde manier van innoveren. En: hierdoor kunnen we jouw idee of oplossing écht testen, realiseren en faciliteren!

Enkele succesverhalen van onze engineers

0X9A8041

Tony Chocolonely Proeverijtje

De groeiende vraag naar dit product maakte handmatige verpakken niet langer haalbaar voor Müller. Daarom ging Müller op zoek naar een…

Auping;_Persfoto's_V2-1[1]-min

Cirulaire matrassenlijn voor Auping

De nieuw ontwikkelde geautomatiseerde matrassenproductielijn, waar wij samen met Robotize  voor Auping, aan hebben gewerkt, is volledig…..

Afvulmachine Tony Chocolony

Müller was op zoek naar een oplossing om tot twaalf verschillende smaken chocolade-eieren te verpakken. Daarnaast moesten…

Machinefabriek Geurtsen maakt waar wat zij beloven en heeft daarom het vertrouwen van Teijin Aramid. Wij zijn erg te spreken over het meedenken tijdens de ontwerpfase, het tijdig opleveren van projecten en bijbehorende documentatie en de geleverde kwaliteit. De hands-on mentaliteit van de montageleider en de monteurs vinden wij erg plezierig.

Ronny lasker, Teijin aramid
5/5

Engineering op maat van een specialist? Erik helpt u graag verder.

nl_NLNL