Elektrode Lassen

Elektrode lassen bij Geurtsen

Dankzij de jarenlange ervaring van Machinefabriek Geurtsen op het gebied van machinebouw en laswerk beschikken wij over ruime kennis ten aanzien van de verschillende lasmethoden. Ook voor gecertificeerd laswerk met elektrode of tig/elektrode kunt u bij ons terecht.

Gecertificeerde lassers
Voor elektrode lassen hebben wij geschikte, vakbekwame en gecertificeerde medewerkers die voor kwalitatief hoogwaardig laswerk zorgen. Door middel van een laselektrode en korte kortsluiting ontstaat er bij elektrode lassen een afsmelting van de elektrode die zorgt voor een toevoeging op het lasmetaal. Er zijn verschillende soorten laselektroden die elk aparte eigenschappen hebben. Afhankelijk van het materiaal en de eisen kunnen wij hierdoor een passende oplossing bieden voor elk type laswerk.

Specialisten in:

Naast elektrode lassen biedt Machinefabriek Geurtsen onderstaande lasdiensten:

  • Mig/mag lassen
  • Tig lassen
  • Autogeen lassen
  • Stift lassen voor staal, RVS en aluminium

Vraag naar mogelijkheden
Heeft u ook laswerk waar u het liefst gekwalificeerde mensen voor inzet om de taak te voltooien? Bij Machinefabriek Geurtsen beschikken we over uitgebreide mogelijkheden en heel veel vakmensen voor alle vormen van laswerk. Neem contact op via het contactformulier en wij laten zo snel mogelijk van ons horen.

 

Elekrode lassen specialist nodig?

Onze klanten

Machinefabriek Geurtsen maakt waar wat zij beloven en heeft daarom het vertrouwen van Teijin Aramid. Wij zijn erg te spreken over het meedenken tijdens de ontwerpfase, het tijdig opleveren van projecten en bijbehorende documentatie en de geleverde kwaliteit. De hands-on mentaliteit van de montageleider en de monteurs vinden wij erg plezierig.

Ronny Lasker, Teijin Aramid

Machinefabriek Geurtsen heeft kennis van onze processen en systemen en denkt mee om ons proces te verbeteren en te optimaliseren. Ze hebben alle disciplines in huis om ons op een goede wijze te kunnen bedienen.

Alwin Spenkelink, Ben & Jerry Hellendoorn

Machinefabriek Geurtsen is voor ons een vertrouwde partij, waarvan we weten wat we aan ze hebben. Ze staan altijd klaar en leveren kwaliteit en high-end oplossingen.

Michel Hulsebos, Georg Fischer

Wij hebben al een jarenlange relatie met Geurtsen, die is ontstaan in de jaren 60. Voor ons is Machinefabriek Geurtsen een betrouwbare partij die sterk is in het ontwikkelen en fabriceren van machines. En voor ons specifiek zijn dat voornamelijk machines voor het bedrukken, bewerken, transporteren en verpakken van textiel. Ook voor onderdelen en reparaties hebben we aan Geurtsen een flexibele partner.

Mickel Reijntjes, Vlisco Netherlands B.V.

Verbufa is exclusief leverancier van machines en installaties van toonaangevende fabrikanten aan de voedingsmiddelenindustrie in de Benelux. Met Machinefabriek Geurtsen hebben wij een ideale partner gevonden om samen voor onze klanten te zorgen voor klantspecifieke oplossingen.

Mark Marrink, Verbufa

Met Machinefabriek Geurtsen hebben we korte lijnen. Ze levert direct vakkundige monteurs die in ons onderhoud kunnen meedraaien. Wel zo prettig en hierdoor zijn onze onderhoudskosten goed in de hand te houden.

Johnny Jochems, Stork Veco B.V.

Wij maken veelvuldig gebruik van de diensten en kennis van Machinefabriek Geurtsen. Vooraf spreken we het gespecificeerde werk door met ons aanspreekpunt. Hij zorgt ervoor dat voor het werk een offerte wordt opgesteld, dat alles gestructureerd verloopt in de realisatiefase en bewaakt hierin eveneens mede de kwaliteit van het geleverde werk. On-site wordt er met zorg en deskundigheid aan onze productie installaties gewerkt.

Paul Staring, Akzo Nobel Arnhem

Machinefabriek Geurtsen is een hoogwaardige technische partij, die ervaring heeft om met partijen van een andere discipline constructief samen te werken. De communicatie verloopt daarbij prettig en is transparant. Als opdrachtgever erg prettig dat projecten op een juiste wijze worden afgerond, ook onder hoge tijdsdruk.

William de Hesse, ESA

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?