Dozenopzetmachine

Een dozenopzetmachine of dozenvouwmachine nodig? Neem dan contact op met Machinefabriek Geurtsen.

Bij Machinefabriek Geurtsen kunt u terecht voor diverse machines, waaronder een dozenopzetmachine. De dozenopzetmachine is een machine die kartonnen plano’s tot dozen of deksels vouwt. De machine maakt de kartonnen dozen klaar voor gebruik, zodat ze gevuld kunnen worden met uw producten. De dozenopzetmachine is te leveren in diverse uitvoeringen en afmetingen. En kan geheel worden aangepast aan uw wensen ten aanzien van het opzetgedeelte van uw verpakkingslijn. Wij hebben immers een ruime expertise in het ontwerpen en bouwen van machines en verpakkingslijnen. En we beschikken over de kennis en de faciliteiten om machines, waaronder de dozenopzetmachine, te vervaardigen die in alle opzichten voldoen aan de eisen die in de productieomgeving van onze klanten worden gesteld.

Eenvoudig in onderhoud

Met de dozenopzetmachine heeft u machine die weinig onderhoud vraagt. De constructie en opbouw van de dozenopzetmachine is zodanig dat de machine gemakkelijk te hanteren is en het planomagazijn goed toegankelijk is. Wel zo prettig in het dagelijks gebruik.

Bestelt u een dozenopzetmachine bij Machinefabriek Geurtsen dan heeft u de ideale combinatie van gebruiksgemak en kwaliteit.

Vrijblijvend offerte

Wilt u meer weten over onze dozenopzetmachine of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op via 0570-621159 of vul het contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst.

 

geïnteresseerd?

Onze klanten

Machinefabriek Geurtsen maakt waar wat zij beloven en heeft daarom het vertrouwen van Teijin Aramid. Wij zijn erg te spreken over het meedenken tijdens de ontwerpfase, het tijdig opleveren van projecten en bijbehorende documentatie en de geleverde kwaliteit. De hands-on mentaliteit van de montageleider en de monteurs vinden wij erg plezierig.

Ronny Lasker, Teijin Aramid

Machinefabriek Geurtsen heeft kennis van onze processen en systemen en denkt mee om ons proces te verbeteren en te optimaliseren. Ze hebben alle disciplines in huis om ons op een goede wijze te kunnen bedienen.

Alwin Spenkelink, Ben & Jerry Hellendoorn

Machinefabriek Geurtsen is voor ons een vertrouwde partij, waarvan we weten wat we aan ze hebben. Ze staan altijd klaar en leveren kwaliteit en high-end oplossingen.

Michel Hulsebos, Georg Fischer

Wij hebben al een jarenlange relatie met Geurtsen, die is ontstaan in de jaren 60. Voor ons is Machinefabriek Geurtsen een betrouwbare partij die sterk is in het ontwikkelen en fabriceren van machines. En voor ons specifiek zijn dat voornamelijk machines voor het bedrukken, bewerken, transporteren en verpakken van textiel. Ook voor onderdelen en reparaties hebben we aan Geurtsen een flexibele partner.

Mickel Reijntjes, Vlisco Netherlands B.V.

Verbufa is exclusief leverancier van machines en installaties van toonaangevende fabrikanten aan de voedingsmiddelenindustrie in de Benelux. Met Machinefabriek Geurtsen hebben wij een ideale partner gevonden om samen voor onze klanten te zorgen voor klantspecifieke oplossingen.

Mark Marrink, Verbufa

Met Machinefabriek Geurtsen hebben we korte lijnen. Ze levert direct vakkundige monteurs die in ons onderhoud kunnen meedraaien. Wel zo prettig en hierdoor zijn onze onderhoudskosten goed in de hand te houden.

Johnny Jochems, Stork Veco B.V.

Wij maken veelvuldig gebruik van de diensten en kennis van Machinefabriek Geurtsen. Vooraf spreken we het gespecificeerde werk door met ons aanspreekpunt. Hij zorgt ervoor dat voor het werk een offerte wordt opgesteld, dat alles gestructureerd verloopt in de realisatiefase en bewaakt hierin eveneens mede de kwaliteit van het geleverde werk. On-site wordt er met zorg en deskundigheid aan onze productie installaties gewerkt.

Paul Staring, Akzo Nobel Arnhem

Machinefabriek Geurtsen is een hoogwaardige technische partij, die ervaring heeft om met partijen van een andere discipline constructief samen te werken. De communicatie verloopt daarbij prettig en is transparant. Als opdrachtgever erg prettig dat projecten op een juiste wijze worden afgerond, ook onder hoge tijdsdruk.

William de Hesse, ESA

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?