CNC draaibank

Cnc draaibank

Een betrouwbare CNC draaibank bij Machinefabriek Geurtsen
Bij Machinefabriek Geurtsen bent u aan het juiste adres voor draaiwerk op een CNC draaibank. Wij beschikken namelijk over diverse typen banken van hoge kwaliteit, een scherpe prijs-kwaliteitverhouding en een goede service.

Machinefabriek Geurtsen stamt uit 1929. Sindsdien is ons bedrijf zowel in expertise als in het aantal werknemers gegroeid. Op dit moment zijn er meer dan 70 professionals bij ons werkzaam. We focussen ons op complexe technische problemen, waarvoor we enkel de beste oplossingen proberen te leveren.

Nauwkeurig CNC draaiwerk
Machinefabriek Geurtsen staat voor deskundigheid, kwaliteit en service. We werken met hoogwaardige producten en beschikken over diverse CNC draaibanken waar wij voor u draaiwerk kunnen verzorgen. Ook hebben wij ervaring in het draaien van exotische materialen zoals Inconel, Hastelloy en Titanium.

Draaiwerk laten uitvoeren op een CNC draaibank
Wij verzorgen draaiwerk voor een groot aantal branches tot een meter in diameter en vijf meter lengte. Daarbij hebben we de beschikking over meerdere CNC draaibanken; al dan niet voorzien van aangedreven gereedschappen:

Wilt u draaiwerk laten uitvoeren op een CNC draaibank van Machinefabriek Geurtsen of wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze CNC draaibanken? Bel dan 0570 – 621 159 of vul ons contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Draaiwerk specialist nodig?

Onze klanten

Machinefabriek Geurtsen maakt waar wat zij beloven en heeft daarom het vertrouwen van Teijin Aramid. Wij zijn erg te spreken over het meedenken tijdens de ontwerpfase, het tijdig opleveren van projecten en bijbehorende documentatie en de geleverde kwaliteit. De hands-on mentaliteit van de montageleider en de monteurs vinden wij erg plezierig.

Ronny Lasker, Teijin Aramid

Machinefabriek Geurtsen heeft kennis van onze processen en systemen en denkt mee om ons proces te verbeteren en te optimaliseren. Ze hebben alle disciplines in huis om ons op een goede wijze te kunnen bedienen.

Alwin Spenkelink, Ben & Jerry Hellendoorn

Machinefabriek Geurtsen is voor ons een vertrouwde partij, waarvan we weten wat we aan ze hebben. Ze staan altijd klaar en leveren kwaliteit en high-end oplossingen.

Michel Hulsebos, Georg Fischer

Wij hebben al een jarenlange relatie met Geurtsen, die is ontstaan in de jaren 60. Voor ons is Machinefabriek Geurtsen een betrouwbare partij die sterk is in het ontwikkelen en fabriceren van machines. En voor ons specifiek zijn dat voornamelijk machines voor het bedrukken, bewerken, transporteren en verpakken van textiel. Ook voor onderdelen en reparaties hebben we aan Geurtsen een flexibele partner.

Mickel Reijntjes, Vlisco Netherlands B.V.

Verbufa is exclusief leverancier van machines en installaties van toonaangevende fabrikanten aan de voedingsmiddelenindustrie in de Benelux. Met Machinefabriek Geurtsen hebben wij een ideale partner gevonden om samen voor onze klanten te zorgen voor klantspecifieke oplossingen.

Mark Marrink, Verbufa

Met Machinefabriek Geurtsen hebben we korte lijnen. Ze levert direct vakkundige monteurs die in ons onderhoud kunnen meedraaien. Wel zo prettig en hierdoor zijn onze onderhoudskosten goed in de hand te houden.

Johnny Jochems, Stork Veco B.V.

Wij maken veelvuldig gebruik van de diensten en kennis van Machinefabriek Geurtsen. Vooraf spreken we het gespecificeerde werk door met ons aanspreekpunt. Hij zorgt ervoor dat voor het werk een offerte wordt opgesteld, dat alles gestructureerd verloopt in de realisatiefase en bewaakt hierin eveneens mede de kwaliteit van het geleverde werk. On-site wordt er met zorg en deskundigheid aan onze productie installaties gewerkt.

Paul Staring, Akzo Nobel Arnhem

Machinefabriek Geurtsen is een hoogwaardige technische partij, die ervaring heeft om met partijen van een andere discipline constructief samen te werken. De communicatie verloopt daarbij prettig en is transparant. Als opdrachtgever erg prettig dat projecten op een juiste wijze worden afgerond, ook onder hoge tijdsdruk.

William de Hesse, ESA

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?