chemische industrie

Machinebouw voor de chemische industrie

John Wiggerman

Chemische industrie

"Ontworpen om de efficiëntie en productiviteit te verhogen"

“Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van machines die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de chemische industrie. Dit kan variëren van procesapparatuur, zoals: reactoren en destillatiekolommen tot specifieke transportsystemen en verpakkingsmachines. De machines zijn zo ontworpen om de efficiëntie en productiviteit in de chemische industrie te verhogen, terwijl we tegelijkertijd de veiligheid en milieueisen in acht nemen. Ons team van ervaren ingenieurs werkt nauw samen met klanten om hun specifieke eisen te vertalen naar een functioneel en betrouwbaar machineontwerp.”

John Wiggerman

Chemische Industrie

Machines voor de chemische industrie

De chemische industrie is een belangrijke klant voor Machinefabriek Geurtsen. Veel van de processen in de chemische industrie vereisen specifieke machines die aan de unieke eisen voldoen.

Machinefabriek Geurtsen is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van machines die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de chemische industrie. Dit kan variëren van procesapparatuur zoals reactoren en destillatiekolommen tot specifieke transportsystemen en verpakkingsmachines.

Onze machines zijn ontworpen om de efficiëntie en productiviteit in de chemische industrie te verhogen, terwijl we tegelijkertijd de veiligheid en milieueisen in acht nemen. Onze team van ervaren ingenieurs werkt nauw samen met klanten om hun specifieke eisen te begrijpen en te vertalen naar een functioneel en betrouwbaar machineontwerp.

een specialist spreken?

Op maat gemaakt.
Afgestemd op uw
productieomgeving.

Conische menger droger - Bolsegmentkleppen en mengers - Machinefabriek Geurtsen
Feiten

Waarom klanten voor ons blijven kiezen?

Cijfers

0 +
jaren ervaring
0 +
klantwaardering 2022
0 +
opdrachten per jaar

Op maat gemaakte machinebouw voor de chemische industrie? John helpt u graag verder.

nl_NLNL

Aanvraag chemische industrie

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws?