Certificatie

Wij zijn in het bezit van de certificaten die van belang zijn in ons vak

Kwaliteit staat voorop

Kwaliteit staat bij Machinefabriek Geurtsen voorop.  Zowel onze mensen als onze organisatie beschikken over de certificaten die van belang zijn bij het uitvoeren van ons vak.

ISO 9001: 2015
Machinefabriek Geurtsen is sinds 1996 ISO 9001 gecertificeerd. ISO 9001 wordt gebruikt om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op het product van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf.

ISO 9001 wordt ook wel als volgt versimpeld weergegeven:

  • zeg wat je doet
  • doe wat je zegt
  • bewijs het

Hiermee zijn we als Machinefabriek Geurtsen continu bezig en willen ons telkens verbeteren.

ISO 3834-2 certificaat

Machinefabriek Geurtsen heeft in juni 2015 het ISO 3834-2 certificaat behaald. De NEN-EN-ISO 3834 certificering is een international erkend kwaliteitsborgingsysteem voor laswerkzaamheden. In deze norm worden alle werkzaamheden op het gebied van lassen omschreven. De ISO 3834 is een kwaliteitsnorm die betrekking heeft op de gehele lasorganisatie. Deze certificering geeft het bewijs dat Machinefabriek Geurtsen op het gebied van lastechnische werkzaamheden alle kwaliteitseisen heeft gewaarborgd.

NEN-EN 1090 norm

Ook is Machinefabriek Geurtsen in het bezit van het NEN-EN 1090 certificaat. De NEN-EN 1090 is de Europese norm, die van toepassing is op dragende staal en aluminium constructiewerken. Vanaf 1 juli 2014 is het verplicht dat alle onderdelen van een dragende staalconstructie voorzien zijn van een CE-markering volgens NEN EN 1090. De CE-markering is een verklaring van de fabrikant dat het product voldoet aan alle constructieve eisen die in de relevante productnorm (NEN EN 1090) gesteld worden.

VCA certificaat

Machinefabriek Geurtsen is ook VCA* gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid Checklist Aannemers. Bij de VCA certificering staat centraal de veiligheid en gezondheid van de medewerker en het toont aan dat het bedrijf met haar VG-beheersysteem voldoet aan de norm.

Samen met de opdrachtgever hebben we de taak om vakmensen een werkomgeving te bieden waar veilig en efficiënt gewerkt kan worden met machines, gereedschap en materialen. Dit is gezamenlijk belang waar continu invulling aan wordt gegeven en het VCA certificaat van Machinefabriek Geurtsen onderstreept dit.

Erkend leerbedrijf
Vakmanschap is de sleutel tot succes: met de juiste vakmensen in huis leg je de basis voor nu en de toekomst. Investeren in vakmanschap voor de toekomst vinden we belangrijk.

Wij zijn door Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven (kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor techniek) gecertificeerd als Erkend leerbedrijf. Dit betekent dat leerlingen bij ons een leerwerktraject doen en bij beroepsmatige ervaring op doen conform de kwaliteitscriteria zoals bedoeld in de Wet Educatie en Beroepsonderwijs. Voor meer informatie verwijzen we naar www.s-bb.nl.

Wilt u graag meer weten of kennismaken met ons bedrijf. Bel 0570 – 621 159 of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

 

Engineering

Zoekt u een partner die u ondersteunt bij complexe technische projecten?

Onze klanten

Machinefabriek Geurtsen maakt waar wat zij beloven en heeft daarom het vertrouwen van Teijin Aramid. Wij zijn erg te spreken over het meedenken tijdens de ontwerpfase, het tijdig opleveren van projecten en bijbehorende documentatie en de geleverde kwaliteit. De hands-on mentaliteit van de montageleider en de monteurs vinden wij erg plezierig.

Ronny Lasker, Teijin Aramid

Machinefabriek Geurtsen heeft kennis van onze processen en systemen en denkt mee om ons proces te verbeteren en te optimaliseren. Ze hebben alle disciplines in huis om ons op een goede wijze te kunnen bedienen.

Alwin Spenkelink, Ben & Jerry Hellendoorn

Machinefabriek Geurtsen is voor ons een vertrouwde partij, waarvan we weten wat we aan ze hebben. Ze staan altijd klaar en leveren kwaliteit en high-end oplossingen.

Michel Hulsebos, Georg Fischer

Wij hebben al een jarenlange relatie met Geurtsen, die is ontstaan in de jaren 60. Voor ons is Machinefabriek Geurtsen een betrouwbare partij die sterk is in het ontwikkelen en fabriceren van machines. En voor ons specifiek zijn dat voornamelijk machines voor het bedrukken, bewerken, transporteren en verpakken van textiel. Ook voor onderdelen en reparaties hebben we aan Geurtsen een flexibele partner.

Mickel Reijntjes, Vlisco Netherlands B.V.

Verbufa is exclusief leverancier van machines en installaties van toonaangevende fabrikanten aan de voedingsmiddelenindustrie in de Benelux. Met Machinefabriek Geurtsen hebben wij een ideale partner gevonden om samen voor onze klanten te zorgen voor klantspecifieke oplossingen.

Mark Marrink, Verbufa

Met Machinefabriek Geurtsen hebben we korte lijnen. Ze levert direct vakkundige monteurs die in ons onderhoud kunnen meedraaien. Wel zo prettig en hierdoor zijn onze onderhoudskosten goed in de hand te houden.

Johnny Jochems, Stork Veco B.V.

Wij maken veelvuldig gebruik van de diensten en kennis van Machinefabriek Geurtsen. Vooraf spreken we het gespecificeerde werk door met ons aanspreekpunt. Hij zorgt ervoor dat voor het werk een offerte wordt opgesteld, dat alles gestructureerd verloopt in de realisatiefase en bewaakt hierin eveneens mede de kwaliteit van het geleverde werk. On-site wordt er met zorg en deskundigheid aan onze productie installaties gewerkt.

Paul Staring, Akzo Nobel Arnhem

Machinefabriek Geurtsen is een hoogwaardige technische partij, die ervaring heeft om met partijen van een andere discipline constructief samen te werken. De communicatie verloopt daarbij prettig en is transparant. Als opdrachtgever erg prettig dat projecten op een juiste wijze worden afgerond, ook onder hoge tijdsdruk.

William de Hesse, ESA

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?