Certificatie

Volledig gecertificeerd machinebouwer

Technicus werkt geconcentreerd aan een machine-onderdeel in de werkplaats van Machinefabriek Geurtsen.

Kwaliteit staat bij ons voorop!

Bij Geurtsen zijn we er trots op dat we beschikken over diverse certificaten die onze expertise en toewijding aan kwaliteit en professionaliteit aantonen. Onze certificeringen zijn een bewijs van onze bekwaamheid en betrouwbaarheid in de diensten die we aanbieden. We begrijpen hoe belangrijk het is voor onze klanten om te weten dat ze samenwerken met een betrouwbare en gekwalificeerde partner, en onze certificaten zijn ontworpen om dat vertrouwen te waarborgen.

Certificaten

Onze certificeringen

Dit certificaat toont aan dat ons bedrijf een gedocumenteerd en gestandaardiseerd kwaliteitsmanagementsysteem heeft om de kwaliteit van onze producten en diensten te waarborgen, klanttevredenheid te verbeteren en continu te streven naar verbetering.

Dit certificaat bevestigt dat wij voldoen aan de eisen voor kwaliteitsborging in laswerkzaamheden, waaronder de kwalificatie van lassers, het beheer van lasprocessen en de traceerbaarheid van laswerkzaamheden.

Dit certificaat geeft aan dat wij voldoen aan de technische eisen voor de fabricage en montage van dragende staal- en aluminiumconstructies, en dat onze producten veilig en conform de geldende normen zijn.

Als VCA-gecertificeerd bedrijf voldoen wij aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu bij het uitvoeren van werkzaamheden op locatie, en zijn onze medewerkers getraind in veilig werken.

Daarnaast zijn wij erkend als leerbedrijf, wat betekent dat wij een uitstekende leeromgeving bieden voor leerlingen en studenten die een vakopleiding volgen.

De kunst van het lassen expertise bij machinefabriek geurtsen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem gerust contact met ons op!

nl_NLNL