Certificering

CE Machinerichtlijn

Op maat gemaakte machinebouw volgens de CE Machinerichtlijn. Betrouwbaar en efficiënt.

DSC09109-min-1

Waarom een CE Machinerichtlijn belangrijk is.

Veiligheid en naleving van regelgeving zijn van het grootste belang voor fabrikanten van machines. Bij het ontwerpen en produceren van nieuwe machines is het essentieel om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de strengste veiligheidseisen die zijn vastgelegd in de CE Machinerichtlijn. 

Het naleven van de CE Machinerichtlijn is niet alleen een wettelijke verplichting, maar het biedt ook tal van voordelen voor fabrikanten. Door ervoor te zorgen dat uw machines aan de veiligheidseisen van de richtlijn voldoen, verzekert u zichzelf van een hoger niveau van veiligheid en betrouwbaarheid voor zowel werknemers als eindgebruikers. Dit vermindert het risico op ongevallen en letsel, wat resulteert in een veiligere werkomgeving en een verbeterde reputatie voor uw bedrijf.

Certificaten

Wij leveren alleen machines met CE-Markering

Bij Machinefabriek Geurtsen staan veiligheid en kwaliteit van machines en gebruikers centraal. Hierom leveren wij alleen machines die zijn getoetst aan de CE-markering Machinerichtlijn. Dit geldt niet alleen voor de productie van nieuwe machines, maar ook voor de bewerking en aanpassing van bestaande machines volgen wij deze richtlijn. Bovendien zijn we gecertificeerd volgens ISO 9001 en VCA.

Op maat gemaakte machines
die voldoen aan de
CE-Machinerichtlijn.

nl_NLNL