Veelzijdig in technische dienstverlening

Wij verzorgen machinebouw, engineering en technische diensten voor verschillende branches

 

Veelzijdig in technische dienstverlening

Wij verzorgen machinebouw, engineering en technische diensten voor verschillende branches

 

Veelzijdig in technische dienstverlening

Wij verzorgen machinebouw, engineering en technische diensten voor verschillende branches

1
1

Food

Machinefabriek Geurtsen ontwerpt, ontwikkelt, produceert en installeert productieapparatuur voor diverse klanten in de voedingsmiddelenindustrie.

Chemie en Farmacie

Voor de farmaceutische en chemische industrie maken wij technisch hoogwaardige apparatuur zoals bolsegment-afsluiters en mengers/drogers.

Offshore

Ook in de veeleisende offshore heeft Machinefabriek Geurtsen verschillende klanten die rekenen op onze ervaring, deskundigheid en hoge kwaliteit.

Papier & Textiel

Wij ondersteunen een groot aantal klanten uit de papier, textiel en grafische industrie met onze technische expertise, hands-on mentaliteit en praktische aanpak.

Verpakkingen

Wij hebben ervaring met het ontwerpen, vervaardigen en desgewenst turnkey opleveren van machines en apparatuur voor de verpakkingsindustrie.

Metaalproducten

In onze moderne werkplaats met deskundige medewerkers en eigen machines produceren wij metaalproducten voor alle mogelijke toepassingen.

Onze klanten

Machinefabriek Geurtsen maakt waar wat zij beloven en heeft daarom het vertrouwen van Teijin Aramid. Wij zijn erg te spreken over het meedenken tijdens de ontwerpfase, het tijdig opleveren van projecten en bijbehorende documentatie en de geleverde kwaliteit. De hands-on mentaliteit van de montageleider en de monteurs vinden wij erg plezierig.

Ronny Lasker, Teijin Aramid

Machinefabriek Geurtsen heeft kennis van onze processen en systemen en denkt mee om ons proces te verbeteren en te optimaliseren. Ze hebben alle disciplines in huis om ons op een goede wijze te kunnen bedienen.

Alwin Spenkelink, Ben & Jerry Hellendoorn

Machinefabriek Geurtsen is voor ons een vertrouwde partij, waarvan we weten wat we aan ze hebben. Ze staan altijd klaar en leveren kwaliteit en high-end oplossingen.

Michel Hulsebos, Georg Fischer

Wij hebben al een jarenlange relatie met Geurtsen, die is ontstaan in de jaren 60. Voor ons is Machinefabriek Geurtsen een betrouwbare partij die sterk is in het ontwikkelen en fabriceren van machines. En voor ons specifiek zijn dat voornamelijk machines voor het bedrukken, bewerken, transporteren en verpakken van textiel. Ook voor onderdelen en reparaties hebben we aan Geurtsen een flexibele partner.

Mickel Reijntjes, Vlisco Netherlands B.V.

Verbufa is exclusief leverancier van machines en installaties van toonaangevende fabrikanten aan de voedingsmiddelenindustrie in de Benelux. Met Machinefabriek Geurtsen hebben wij een ideale partner gevonden om samen voor onze klanten te zorgen voor klantspecifieke oplossingen.

Mark Marrink, Verbufa

Met Machinefabriek Geurtsen hebben we korte lijnen. Ze levert direct vakkundige monteurs die in ons onderhoud kunnen meedraaien. Wel zo prettig en hierdoor zijn onze onderhoudskosten goed in de hand te houden.

Johnny Jochems, Stork Veco B.V.

Wij maken veelvuldig gebruik van de diensten en kennis van Machinefabriek Geurtsen. Vooraf spreken we het gespecificeerde werk door met ons aanspreekpunt. Hij zorgt ervoor dat voor het werk een offerte wordt opgesteld, dat alles gestructureerd verloopt in de realisatiefase en bewaakt hierin eveneens mede de kwaliteit van het geleverde werk. On-site wordt er met zorg en deskundigheid aan onze productie installaties gewerkt.

Paul Staring, Akzo Nobel Arnhem

Machinefabriek Geurtsen is een hoogwaardige technische partij, die ervaring heeft om met partijen van een andere discipline constructief samen te werken. De communicatie verloopt daarbij prettig en is transparant. Als opdrachtgever erg prettig dat projecten op een juiste wijze worden afgerond, ook onder hoge tijdsdruk.

William de Hesse, ESA

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?