plaatje applicatiebeheer

Vacature Applicatiebeheerder

By | Geen categorie | No Comments

De functie  applicatiebeheerder is vanwege de enorme groei binnen de organisatie, nieuw ontstaan. Ben jij bevlogen, heb je passie voor ICT en wil je bijdragen aan de groei binnen de Geurtsen Groep, dan verwelkomen wij je graag binnen ons team! Er zijn weinig machinefabrieken die door innovatie, groei en ontwikkeling en fullservice vanuit 4 disciplines zo veelzijdig inzetbaar zijn. Dat maakt werken bij de Geurtsen Groep zo bijzonder!
Word jij onze nieuwe collega? Klik hier voor meer informatie.

Verbufa Verdeler foto akkoord

Vakwerk van Machinefabriek Geurtsen

By | Innovatie, Machinebouw, toelevering | No Comments

Opnieuw hebben we een mooi product ontwikkeld, gemaakt en afgeleverd. Dit is één voorbeeld van onze vele mogelijkheden. Deze machine hebben we ontwikkeld en wordt vooral geleverd aan bedrijven in de levensmiddelenindustrie. Een dergelijke machine kunnen wij leveren voor diverse toepassingen.

Geurtsen: “De kracht van innovatieve oplossingen.”

 

 

 

FB Vacature_Facebook_Werkvoorbereider01

Vacature Werkvoorbereider

By | Geen categorie, Vacatures | No Comments

Word jij onze nieuwe collega? Wij zoeken:
Een ‘spin-in-het-web’ met een technische opleiding op MBO+  werk- en denkniveau, die zelfstandig en nauwgezet kan werken en snel kan schakelen. Je bent als werkvoorbereider de verbindende factor tussen de klant, afdeling engineering en verspaning. Voor deze gevarieerde en dynamische functie is het jouw taak als teamplayer het productieproces van begin tot eind zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Nieuwsgierig? Klik hier voor meer informatie.

sbb-beeldmerk

Verlenging en uitbreiding erkenning

By | Communicatie | No Comments

Wij zijn voor de komende vier jaar weer een erkend leerbedrijf SBB (Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven) voor diverse opleidingen en hebben we een uitbreiding van de erkenning gekregen voor de volgende drie kwalificaties: Basislasser 25290, Allround lasser 25287 en Constructie repair specialist 25320.

Volgens het SBB biedt Machinefabriek Geurtsen mbo-studenten een goede leeromgeving en passende werkzaamheden, waardoor de studenten het vak in de praktijk leren en ze daardoor straks een betere kans hebben op de arbeidsmarkt.

Graag bieden we jonge mensen de mogelijkheid om zich te bekwamen in de techniek en zijn dan ook erg blij met deze verlenging. Ben je op zoek naar een leuke baan of leerwerkplek in de techniek? Stuur ons dan een mailtje met je cv naar j.munsterhuis@mfgeurtsen.nl.

Onze klanten

Machinefabriek Geurtsen maakt waar wat zij beloven en heeft daarom het vertrouwen van Teijin Aramid. Wij zijn erg te spreken over het meedenken tijdens de ontwerpfase, het tijdig opleveren van projecten en bijbehorende documentatie en de geleverde kwaliteit. De hands-on mentaliteit van de montageleider en de monteurs vinden wij erg plezierig.

Ronny Lasker, Teijin Aramid

Machinefabriek Geurtsen heeft kennis van onze processen en systemen en denkt mee om ons proces te verbeteren en te optimaliseren. Ze hebben alle disciplines in huis om ons op een goede wijze te kunnen bedienen.

Alwin Spenkelink, Ben & Jerry Hellendoorn

Machinefabriek Geurtsen is voor ons een vertrouwde partij, waarvan we weten wat we aan ze hebben. Ze staan altijd klaar en leveren kwaliteit en high-end oplossingen.

Michel Hulsebos, Georg Fischer

Wij hebben al een jarenlange relatie met Geurtsen, die is ontstaan in de jaren 60. Voor ons is Machinefabriek Geurtsen een betrouwbare partij die sterk is in het ontwikkelen en fabriceren van machines. En voor ons specifiek zijn dat voornamelijk machines voor het bedrukken, bewerken, transporteren en verpakken van textiel. Ook voor onderdelen en reparaties hebben we aan Geurtsen een flexibele partner.

Mickel Reijntjes, Vlisco Netherlands B.V.

Verbufa is exclusief leverancier van machines en installaties van toonaangevende fabrikanten aan de voedingsmiddelenindustrie in de Benelux. Met Machinefabriek Geurtsen hebben wij een ideale partner gevonden om samen voor onze klanten te zorgen voor klantspecifieke oplossingen.

Mark Marrink, Verbufa

Met Machinefabriek Geurtsen hebben we korte lijnen. Ze levert direct vakkundige monteurs die in ons onderhoud kunnen meedraaien. Wel zo prettig en hierdoor zijn onze onderhoudskosten goed in de hand te houden.

Johnny Jochems, Stork Veco B.V.

Wij maken veelvuldig gebruik van de diensten en kennis van Machinefabriek Geurtsen. Vooraf spreken we het gespecificeerde werk door met ons aanspreekpunt. Hij zorgt ervoor dat voor het werk een offerte wordt opgesteld, dat alles gestructureerd verloopt in de realisatiefase en bewaakt hierin eveneens mede de kwaliteit van het geleverde werk. On-site wordt er met zorg en deskundigheid aan onze productie installaties gewerkt.

Paul Staring, Akzo Nobel Arnhem

Machinefabriek Geurtsen is een hoogwaardige technische partij, die ervaring heeft om met partijen van een andere discipline constructief samen te werken. De communicatie verloopt daarbij prettig en is transparant. Als opdrachtgever erg prettig dat projecten op een juiste wijze worden afgerond, ook onder hoge tijdsdruk.

William de Hesse, ESA

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?