ESEF stand 2

Bezoek onze stand op de ESEF

By | Beurs | No Comments

Bezoek onze stand, nr 01C031 in de jaarbeurs te Utrecht tijdens de ESEF beurs.

Onze collega’s staan u graag te woord. Ze vertellen u graag wat Machinefabriek Geurtsen u kan bieden op het gebied van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering.

Wij bieden een groot aantal services onder één dak.

banner1_facebook

Bezoek onze stand op de ESEF beurs

By | Geen categorie | No Comments

Van 20-23 maart bent u van harte welkom in onze stand op de ESEF, nr. 01C031 in Hal 1, in de jaarbeurs te Utrecht. De ESEF is dé internationale vakbeurs voor toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering. Het geeft ook toegang tot de TechniShow. Nieuwsgierig? Kijk hier voor meer info en om aan te melden: https://www.esef.nl/. Gebruik evt onze registratiecode.

foto werkenbijgeurtsen.nl screenshot

Nieuwe website ‘werkenbijgeurtsen.nl’ is nu live

By | Geen categorie | No Comments

In een aantrekkende arbeidsmarkt is het voor veel organisaties een uitdaging om goede mensen te vinden die passen bij de organisatie. Dit geldt ook voor ons.

Om meer bekendheid te geven aan de huidige vacatures en de mogelijkheden die geboden worden bij  de diverse bedrijven die behoren tot de ‘Geurtsen Groep’, Machinefabriek Geurtsen, Machinefabriek Westerhof, Erick PD/TD en BST, is een aparte website gemaakt.

Dit is ‘werkenbijgeurtsen.nl’.

Op deze website staat, naast alle vacatures, ook meer informatie over de ‘Geurtsen Groep’ en veel informatie wat voor de mogelijke kandidaat interessant is om te weten over ‘werken bij Geurtsen’.

Nieuwsgierig? Klik op www.werkenbijgeurtsen.nl.

De Geurtsen Groep zoekt een HR Manager!

By | Geen categorie | No Comments

Aan de slag als HR-Manager bij een familiebedrijf, dat met passie voor Techniek voortdurend in ontwikkeling is in engineering, besturing, fabricage en onderhoud van speciale machines voor uiteenlopende industrieën? Vind je het boeiend om je HR Skills en ervaring in te zetten voor een HR afdeling in ontwikkeling? Ben je pragmatisch en sta jij met twee benen in de operatie? Voor onze nieuwe HR afdeling zoeken we een HR Manager. Ben jij de adviseur die we zoeken?

Klik hier voor het profiel. Wil je meer informatie over deze vacature of de nieuw op te zetten afdeling HR? Neem dan contact op met mevrouw R. Nijboer (0570-621159).

Solliciteren?

Herken jij jezelf in dit profiel, dan nodigen wij je van harte uit om voor vrijdag 13 oktober te reageren. Stuur je CV met motivatie naar mevrouw R. Nijboer r.nijboer@mfgeurtsen.nl  

iso-brs

Hercertificering ISO 9001:2015 en ISO 3834-2 een feit.

By | Geen categorie, Innovatie, Machinebouw, Products, toelevering | No Comments

Hercertificering ISO 9001:2015 en ISO 3834-2 een feit. Laswerk geborgd door ISO 3834-2 bij Machinefabriek Geurtsen.

Ons ISO 3834-2 certificaat geeft aan dat we alle kwaliteitseisen op het gebied van hoogwaardig laswerkzaamheden hebben gewaarborgd. ISO 3834-2 is de meest uitgebreide certificering voor lasbedrijven en daarmee een waarborg voor laswerkzaamheden van de hoogste kwaliteit.

De NEN-EN 1090 norm garandeert de continuïteit en kwaliteitsborging van het productieproces van dragende staal of aluminium onderdelen. Vanaf 1 juli 2014 is het verplicht dat alle onderdelen van een dragende staal- of aluminium constructies voorzien zijn van een CE-markering volgens NEN-EN 1090. De CE-markering is een verklaring van de fabrikant dat het product voldoet aan alle constructieve eisen die in de relevantie productnorm (NEN-EN 1090) gesteld worden.

Naast lascertificeringen zijn we ook in bezit van het ISO 9001: 2015 certificaat. ISO 9001 toont aan dat Machinefabriek Geurtsen in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op het product van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf. In het kort gezegd komt het er op neer dat we zeggen wat we doen, doen wat we zeggen en dat we dat ook kunnen bewijzen.

BST logo 2017

De Geurtsen Groep neemt Servicegroep BST over!

By | Innovatie, Machinebouw, Overname, Products, toelevering | No Comments

Per 1 augustus 2017 is de overname van Servicegroep BST officieel en maakt de Hengelose firma onderdeel uit van de Geurtsen Groep. Een groep waar, naast Machinefabriek Geurtsen, onder andere ook Machinefabriek Westerhof, Erick Technische Dienstverlening en Erick Personeelsdiensten onder vallen. We zijn er trots op dat we in BST een partner hebben gevonden die deze groep nog sterker en veelzijdiger zal maken!

Wat bekent deze overname? Door als zusterbedrijven de krachten te bundelen zal Machinefabriek Geurtsen positieve veranderingen merken. Met een grotere capaciteit op het gebied van service en onderhoud en onze gezamenlijke kennis en ervaring zullen wij de dienstverlening naar een nog hoger plan kunnen tillen.

Thijs Lenferink, voorheen Commercieel Manager bij Machinefabriek Westerhof, is per 1 augustus benoemd als directeur van BST. Nieuwsgierig naar BST? Zie www.bst.nl voor meer informatie.

Onze klanten

Machinefabriek Geurtsen maakt waar wat zij beloven en heeft daarom het vertrouwen van Teijin Aramid. Wij zijn erg te spreken over het meedenken tijdens de ontwerpfase, het tijdig opleveren van projecten en bijbehorende documentatie en de geleverde kwaliteit. De hands-on mentaliteit van de montageleider en de monteurs vinden wij erg plezierig.

Ronny Lasker, Teijin Aramid

Machinefabriek Geurtsen heeft kennis van onze processen en systemen en denkt mee om ons proces te verbeteren en te optimaliseren. Ze hebben alle disciplines in huis om ons op een goede wijze te kunnen bedienen.

Alwin Spenkelink, Ben & Jerry Hellendoorn

Machinefabriek Geurtsen is voor ons een vertrouwde partij, waarvan we weten wat we aan ze hebben. Ze staan altijd klaar en leveren kwaliteit en high-end oplossingen.

Michel Hulsebos, Georg Fischer

Wij hebben al een jarenlange relatie met Geurtsen, die is ontstaan in de jaren 60. Voor ons is Machinefabriek Geurtsen een betrouwbare partij die sterk is in het ontwikkelen en fabriceren van machines. En voor ons specifiek zijn dat voornamelijk machines voor het bedrukken, bewerken, transporteren en verpakken van textiel. Ook voor onderdelen en reparaties hebben we aan Geurtsen een flexibele partner.

Mickel Reijntjes, Vlisco Netherlands B.V.

Verbufa is exclusief leverancier van machines en installaties van toonaangevende fabrikanten aan de voedingsmiddelenindustrie in de Benelux. Met Machinefabriek Geurtsen hebben wij een ideale partner gevonden om samen voor onze klanten te zorgen voor klantspecifieke oplossingen.

Mark Marrink, Verbufa

Met Machinefabriek Geurtsen hebben we korte lijnen. Ze levert direct vakkundige monteurs die in ons onderhoud kunnen meedraaien. Wel zo prettig en hierdoor zijn onze onderhoudskosten goed in de hand te houden.

Johnny Jochems, Stork Veco B.V.

Wij maken veelvuldig gebruik van de diensten en kennis van Machinefabriek Geurtsen. Vooraf spreken we het gespecificeerde werk door met ons aanspreekpunt. Hij zorgt ervoor dat voor het werk een offerte wordt opgesteld, dat alles gestructureerd verloopt in de realisatiefase en bewaakt hierin eveneens mede de kwaliteit van het geleverde werk. On-site wordt er met zorg en deskundigheid aan onze productie installaties gewerkt.

Paul Staring, Akzo Nobel Arnhem

Machinefabriek Geurtsen is een hoogwaardige technische partij, die ervaring heeft om met partijen van een andere discipline constructief samen te werken. De communicatie verloopt daarbij prettig en is transparant. Als opdrachtgever erg prettig dat projecten op een juiste wijze worden afgerond, ook onder hoge tijdsdruk.

William de Hesse, ESA

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?