Beladingsrobot

De beladingsrobot, een basis voor meer mogelijkheden

Wanneer u op zoek bent naar een innovatief bedrijf dat uw CNC-freesbewerkingen snel en op hoog niveau kan uitvoeren, is Machinefabriek Geurtsen u graag van dienst. Sinds de ingebruikname van onze beladingsrobot is ons dienstenpakket aanzienlijk uitgebreid. Zowel enkelstuks, als kleine en middelgrote series, kunnen dankzij de beladingsrobot sneller en onafhankelijk van elkaar geproduceerd worden op onze 3-assige en 5-assige CNC-banken.

It all starts here

De beladingsrobot vormt de basis voor de twee CNC-freesbanken en zorgt voor continue aanvoer. Het hefvermogen van de beladingsrobot reikt tot 180 kg en draagt bij aan de keuzemogelijkheden voor onze klanten. Er kan sneller en met meer nauwkeurigheid gewerkt worden, mede omdat we voor de ingebruikname van de beladingsrobot ons machinepark optimaal aangepast hebben. Het is mogelijk kosteneffectief te leveren op de markt voor enkelstuks tot middelgrote series.

Machinefabriek Geurtsen is een organisatie met grote knowhow en biedt keer op keer een uitstekend product tegen een aantrekkelijke prijs.

Meer weten over de beladingsrobot

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden met onze beladingsrobot? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via 0570-621159. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier om al uw vragen over onze beladingsrobot te stellen.

geïnteresseerd?

Onze klanten

Machinefabriek Geurtsen maakt waar wat zij beloven en heeft daarom het vertrouwen van Teijin Aramid. Wij zijn erg te spreken over het meedenken tijdens de ontwerpfase, het tijdig opleveren van projecten en bijbehorende documentatie en de geleverde kwaliteit. De hands-on mentaliteit van de montageleider en de monteurs vinden wij erg plezierig.

Ronny Lasker, Teijin Aramid

Machinefabriek Geurtsen heeft kennis van onze processen en systemen en denkt mee om ons proces te verbeteren en te optimaliseren. Ze hebben alle disciplines in huis om ons op een goede wijze te kunnen bedienen.

Alwin Spenkelink, Ben & Jerry Hellendoorn

Machinefabriek Geurtsen is voor ons een vertrouwde partij, waarvan we weten wat we aan ze hebben. Ze staan altijd klaar en leveren kwaliteit en high-end oplossingen.

Michel Hulsebos, Georg Fischer

Wij hebben al een jarenlange relatie met Geurtsen, die is ontstaan in de jaren 60. Voor ons is Machinefabriek Geurtsen een betrouwbare partij die sterk is in het ontwikkelen en fabriceren van machines. En voor ons specifiek zijn dat voornamelijk machines voor het bedrukken, bewerken, transporteren en verpakken van textiel. Ook voor onderdelen en reparaties hebben we aan Geurtsen een flexibele partner.

Mickel Reijntjes, Vlisco Netherlands B.V.

Verbufa is exclusief leverancier van machines en installaties van toonaangevende fabrikanten aan de voedingsmiddelenindustrie in de Benelux. Met Machinefabriek Geurtsen hebben wij een ideale partner gevonden om samen voor onze klanten te zorgen voor klantspecifieke oplossingen.

Mark Marrink, Verbufa

Met Machinefabriek Geurtsen hebben we korte lijnen. Ze levert direct vakkundige monteurs die in ons onderhoud kunnen meedraaien. Wel zo prettig en hierdoor zijn onze onderhoudskosten goed in de hand te houden.

Johnny Jochems, Stork Veco B.V.

Wij maken veelvuldig gebruik van de diensten en kennis van Machinefabriek Geurtsen. Vooraf spreken we het gespecificeerde werk door met ons aanspreekpunt. Hij zorgt ervoor dat voor het werk een offerte wordt opgesteld, dat alles gestructureerd verloopt in de realisatiefase en bewaakt hierin eveneens mede de kwaliteit van het geleverde werk. On-site wordt er met zorg en deskundigheid aan onze productie installaties gewerkt.

Paul Staring, Akzo Nobel Arnhem

Machinefabriek Geurtsen is een hoogwaardige technische partij, die ervaring heeft om met partijen van een andere discipline constructief samen te werken. De communicatie verloopt daarbij prettig en is transparant. Als opdrachtgever erg prettig dat projecten op een juiste wijze worden afgerond, ook onder hoge tijdsdruk.

William de Hesse, ESA

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?