Projecten

Afvulmachine voor chocolade paaseitjes

Het project

Afvulmachine voor chocolade paaseitjes

Müller Fresh Food Logistics uit Holten verpakt en distribueert wereldwijd de producten voor Tony’s Chocolonely. Begin 2020 kwam Müller met een hulpvraag over de procesautomatisering van chocolade paaseitjes voor Tony’s Chocolony. Voorheen werden de eierdozen met de handgevuld. Door de steeds groter wordende vraag is dit haast niet meer te bolwerken, hierdoor is Machinefabriek Geurtsen om een oplossing gevraagd. Als machinebouwer is het voor Geurtsen geen enkel probleem om speciaalmachines te bedenken, ontwikkelen en produceren.

 

Proces

Van idee tot
onderhoud aan de machine

Het ontwerp van de machine wordt ontwikkeld door een team van engineers die de specifieke vereisten van de klant in overweging nemen. Het ontwerp omvat de afmetingen van de machine, de componenten, de besturingssystemen en de veiligheidsvoorzieningen.

Na het afronden van het ontwerp, wordt de machine geproduceerd in onze fabriek. Het productieproces wordt opgestart, waarbij de afvulmachine wordt geproduceerd volgens het definitieve ontwerp. Hierbij worden hoogwaardige materialen en componenten gebruikt. De machine wordt grondig getest voor levering.

Zodra de afvulmachine is geleverd, wordt het geplaatst en aangesloten op de productielocatie. Ons team van technici en experts installeert en configureert de machine en zorgt ervoor dat alles correct is ingesteld en functioneert. De machine wordt volledig getest en geoptimaliseerd voordat de productie start.

Na het in gebruik nemen, is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren om de machine in goede staat te houden en de efficiëntie en prestaties te waarborgen. Dit omvat onder andere regelmatige inspecties, vervanging van slijtagedelen en preventieve onderhoudsbeurten.

1521800486878
Over ons

Machinefabriek Geurtsen als partner in de machinebouw!

Bij Machinefabriek Geurtsen kunt u rekenen op op maat gemaakte machines en een persoonlijke aanpak. Geurtsen is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines die voldoen aan specifieke vereisten en wensen van klanten. Of u nu behoefte heeft aan aanpassingen, specifieke wensen heeft of maatwerk nodig heeft, Geurtsen staat klaar om aan uw individuele behoeften te voldoen.

Of u nu afwijkende afmetingen heeft, specifieke besturings- of afschermingsfuncties nodig heeft, of andere specifieke eisen heeft, u kunt deze specificaties doorgeven aan ons. Wij zullen het ontwerp en de productie aanpassen om aan uw wensen te voldoen, zodat u een machine krijgt die perfect aansluit bij uw eisen en behoeften.

Met onze expertise in het ontwerpen en produceren van machines en hun persoonlijke aanpak, is Machinefabriek Geurtsen de perfecte partner voor het op maat maken van uw machine.

Patrick Geurtsen

CEO en Eigenaar van Machinefabriek Geurtsen

Engineering op maat van een specialist? Erik helpt u graag verder.

nl_NLNL