5 assig simultaan frezen

5 assig simultaan frezen

Bij Machinefabriek Geurtsen beschikken we over diverse freesmachines. Frezen kan bij ons op verschillende manieren, wij zijn onder andere gespecialiseerd in 5-assig simultaan frezen. Voor zowel seriewerk als enkel-stuks hebben we de juiste freesmachines in huis.

Uw wens staat altijd centraal

Eigenlijk werkt het heel simpel: u vertelt ons wat uw wensen zijn, wij ontzorgen u gedurende het gehele proces. Omdat Machinefabriek Geurtsen niet alleen beschikt over voldoende freesmachines, maar over een zeer uitgebreid machinepark en over ontzettend veel vakmanschap, kunt u met vrijwel elk verzoek voor frezen bij ons terecht. Zo kunnen we op de nieuwe, uiterst veelzijdige DMU 65 monoblock van DMG-Mori 5 assig simultaan freezen. Op deze bank kan een grote verscheidenheid aan bewerkingen worden uitgevoerd. Aan de vraag naar kwalitatief hoogstaande CNC freesbewerkingen kunnen we voldoen, zo ook aan 5 assig simultaan frezen.

Specialisten in:

Naast elektrode lassen biedt Machinefabriek Geurtsen onderstaande lasdiensten:

  • Mig/mag lassen
  • Tig lassen
  • Autogeen lassen
  • Stift lassen voor staal, RVS en aluminium

Meer weten over 5-assig simultaan frezen

Wanneer u specifieke wensen heeft of aanvullende informatie wenst over onze freesmachine voor het 5 assig simultaan frezen, kunt u altijd een beroep doen op onze hulpvaardige medewerkers. Om met ons in contact te komen kunt u zowel het contactformulier invullen als bellen (0570-621159).

 

geïnteresseerd?

Onze klanten

Machinefabriek Geurtsen maakt waar wat zij beloven en heeft daarom het vertrouwen van Teijin Aramid. Wij zijn erg te spreken over het meedenken tijdens de ontwerpfase, het tijdig opleveren van projecten en bijbehorende documentatie en de geleverde kwaliteit. De hands-on mentaliteit van de montageleider en de monteurs vinden wij erg plezierig.

Ronny Lasker, Teijin Aramid

Machinefabriek Geurtsen heeft kennis van onze processen en systemen en denkt mee om ons proces te verbeteren en te optimaliseren. Ze hebben alle disciplines in huis om ons op een goede wijze te kunnen bedienen.

Alwin Spenkelink, Ben & Jerry Hellendoorn

Machinefabriek Geurtsen is voor ons een vertrouwde partij, waarvan we weten wat we aan ze hebben. Ze staan altijd klaar en leveren kwaliteit en high-end oplossingen.

Michel Hulsebos, Georg Fischer

Wij hebben al een jarenlange relatie met Geurtsen, die is ontstaan in de jaren 60. Voor ons is Machinefabriek Geurtsen een betrouwbare partij die sterk is in het ontwikkelen en fabriceren van machines. En voor ons specifiek zijn dat voornamelijk machines voor het bedrukken, bewerken, transporteren en verpakken van textiel. Ook voor onderdelen en reparaties hebben we aan Geurtsen een flexibele partner.

Mickel Reijntjes, Vlisco Netherlands B.V.

Verbufa is exclusief leverancier van machines en installaties van toonaangevende fabrikanten aan de voedingsmiddelenindustrie in de Benelux. Met Machinefabriek Geurtsen hebben wij een ideale partner gevonden om samen voor onze klanten te zorgen voor klantspecifieke oplossingen.

Mark Marrink, Verbufa

Met Machinefabriek Geurtsen hebben we korte lijnen. Ze levert direct vakkundige monteurs die in ons onderhoud kunnen meedraaien. Wel zo prettig en hierdoor zijn onze onderhoudskosten goed in de hand te houden.

Johnny Jochems, Stork Veco B.V.

Wij maken veelvuldig gebruik van de diensten en kennis van Machinefabriek Geurtsen. Vooraf spreken we het gespecificeerde werk door met ons aanspreekpunt. Hij zorgt ervoor dat voor het werk een offerte wordt opgesteld, dat alles gestructureerd verloopt in de realisatiefase en bewaakt hierin eveneens mede de kwaliteit van het geleverde werk. On-site wordt er met zorg en deskundigheid aan onze productie installaties gewerkt.

Paul Staring, Akzo Nobel Arnhem

Machinefabriek Geurtsen is een hoogwaardige technische partij, die ervaring heeft om met partijen van een andere discipline constructief samen te werken. De communicatie verloopt daarbij prettig en is transparant. Als opdrachtgever erg prettig dat projecten op een juiste wijze worden afgerond, ook onder hoge tijdsdruk.

William de Hesse, ESA

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?