3d Printen metaal

Het 3D printen van metaal, buitengewoon veel mogelijkheden

U heeft een ontwerp en wilt het 3D laten printen in metaal. Dan bent u bij Machinefabriek Geurtsen aan het juiste adres. Wij helpen u graag uw ontwerp om te zetten naar een prachtig resultaat. Hiervoor maken we gebruik van een moderne en veelzijdige industriële 3D metaalprinter.

Samen op weg naar een mooie toekomst

Machinefabriek Geurtsen is een innovatief en ervaren bedrijf. We zijn in staat het 3D printen van metaal goed en nauwkeurig uit te voeren. We richten ons vooral op enkelstuks maar ook series zijn mogelijk. De voordelen van 3D metaal printen zijn de sterkte, het lichte gewicht van uw ontwerp en het feit dat er geen sprake is van materiaalverlies. Door het gebruik van de industriële 3D metaal printer behoort nu ook het printen van complexe ontwerpen tot onze mogelijkheden. Ons team van ruim 20 ervaren engineers staat klaar om u te helpen met het ontwerp en de vormgeving van uw producten.

De voordelen van 3D metaal printen op een rij:

  • Sterk ontwerp
  • Licht gewicht
  • Geen materiaalverlies
  • Complexe ontwerpen mogelijk

Verdere informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van 3D metaal printen? Of wilt u weten wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van 3D metaal printen? Neem dan contact met ons op via 0570-621159 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

geïnteresseerd?

Onze klanten

Machinefabriek Geurtsen maakt waar wat zij beloven en heeft daarom het vertrouwen van Teijin Aramid. Wij zijn erg te spreken over het meedenken tijdens de ontwerpfase, het tijdig opleveren van projecten en bijbehorende documentatie en de geleverde kwaliteit. De hands-on mentaliteit van de montageleider en de monteurs vinden wij erg plezierig.

Ronny Lasker, Teijin Aramid

Machinefabriek Geurtsen heeft kennis van onze processen en systemen en denkt mee om ons proces te verbeteren en te optimaliseren. Ze hebben alle disciplines in huis om ons op een goede wijze te kunnen bedienen.

Alwin Spenkelink, Ben & Jerry Hellendoorn

Machinefabriek Geurtsen is voor ons een vertrouwde partij, waarvan we weten wat we aan ze hebben. Ze staan altijd klaar en leveren kwaliteit en high-end oplossingen.

Michel Hulsebos, Georg Fischer

Wij hebben al een jarenlange relatie met Geurtsen, die is ontstaan in de jaren 60. Voor ons is Machinefabriek Geurtsen een betrouwbare partij die sterk is in het ontwikkelen en fabriceren van machines. En voor ons specifiek zijn dat voornamelijk machines voor het bedrukken, bewerken, transporteren en verpakken van textiel. Ook voor onderdelen en reparaties hebben we aan Geurtsen een flexibele partner.

Mickel Reijntjes, Vlisco Netherlands B.V.

Verbufa is exclusief leverancier van machines en installaties van toonaangevende fabrikanten aan de voedingsmiddelenindustrie in de Benelux. Met Machinefabriek Geurtsen hebben wij een ideale partner gevonden om samen voor onze klanten te zorgen voor klantspecifieke oplossingen.

Mark Marrink, Verbufa

Met Machinefabriek Geurtsen hebben we korte lijnen. Ze levert direct vakkundige monteurs die in ons onderhoud kunnen meedraaien. Wel zo prettig en hierdoor zijn onze onderhoudskosten goed in de hand te houden.

Johnny Jochems, Stork Veco B.V.

Wij maken veelvuldig gebruik van de diensten en kennis van Machinefabriek Geurtsen. Vooraf spreken we het gespecificeerde werk door met ons aanspreekpunt. Hij zorgt ervoor dat voor het werk een offerte wordt opgesteld, dat alles gestructureerd verloopt in de realisatiefase en bewaakt hierin eveneens mede de kwaliteit van het geleverde werk. On-site wordt er met zorg en deskundigheid aan onze productie installaties gewerkt.

Paul Staring, Akzo Nobel Arnhem

Machinefabriek Geurtsen is een hoogwaardige technische partij, die ervaring heeft om met partijen van een andere discipline constructief samen te werken. De communicatie verloopt daarbij prettig en is transparant. Als opdrachtgever erg prettig dat projecten op een juiste wijze worden afgerond, ook onder hoge tijdsdruk.

William de Hesse, ESA

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?